• New
BESTonZON Органайзер от 4 бр. за плодове, Кожена чанта за готвач, Покривала за пътуване, Черни ръкави за Обезкостяване - Калъф: Аксесоари, Защитен калъф, Калъф за хляб, Кал?

BESTonZON Органайзер от 4 бр. за плодове, Кожена чанта за готвач, Покривала за пътуване, Черни ръкави за Обезкостяване - Калъф:

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

САБЯ за КУХНЕНСКИ ножове-Този калъф за ножове е направен от добър материал, има висока производителност, но на цената на по-разумнаЩИТОВЕ за НОЖ на ГЛАВНИЯ готвач - Изработени от висококачествена флокированного материал за продължителна употреба.Сабя за походного нож - те са леки и преносими, им е много удобно за носене.РЕЖЕЩИ РЪКАВ - Нашите продукти притежават устойчивост на износване.СЕКИРА - въпреки че той има обикновен външен вид, много практичен, когато го използвате.Осъществяване Списък 2 x ножове за рязане Характеристики -Правилния размер, компактен дизайн, по-удобен за използване, можете да го носите на колан чанта за защита на ножове. -Въпреки обикновен външен вид, той е много практичен, когато го използвате в пътни съдружници. -Материал : сабя за рязане от флокированной на кожата -Износоустойчиви и може да продължи дълго, просто бъдете сигурни за използване в сражение. -Тази капачка нож е направен от добър материал, има висока производителност, но на цената на по-разумна. -Да осигури защита на ножове, ножове за почистване и консумативи в седалка за маршируване ножове Flocking Knives.Информация за стоки, Ръкави за ножове Повърхността на своята практика за ножове е гладка, той ще ви даде усещането на комфорт при допир. секира Това калъф за ножове, изработени от материал, който е отличен алтернативен избор за защита на вашите кухненски ножове, vi, сабя за кухненски ножове и могат защита на вашите ръце.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини