• New
комплект за почистване на комина Комплект от пръчки за почистване на комина, Комплект за почистване на въздуховоди, сушилни, Средство за премахване на власинките, ?

комплект за почистване на комина Комплект от пръчки за почистване на комина, Комплект за почистване на въздуховоди, сушилни,

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

★ 【Материал】 : Прът е изработен от усилена найлон, гума и химически устойчив, огъва на 90 градуса, за работа с воздуховодомЧетина е изработена от високо найлонов конец.Две кръгли по-трудно за упорита работа и два дълги меки за резитба кърпичка.Направете зачистку по-ефективна. ★ 【Комплект трубочиста】 - Помага за предотвратяване на запалване на камината.Глава на четка е изработена от нейлонового материал, притежава висока устойчивост на топлина, стареене, лесно се поддава на корозия, което повишава ефективността на източване.Освен това, той не поцарапает вътрешната повърхност на комин. ★ 【Лесна работа с електрически дрелью】- Може да се използва с електрически дрелью, с помощта на голям усилията на въртене на четината може да отстрани дори и най-упоритите отлагания във вътрешността на комина. ★【Спестете пари Стъпка 2 : прикрепете щетину с помощта на пръти; Стъпка 3 : Поставете четката в комина; Стъпка 4 : Поставете прът в комина; Стъпка 5 : Прикрепете бормашина с пръчка; Стъпка 6 : Започнете почистване на комина. Моля, имайте предвид разликата в 1-3 см от ръчно измерване и 3-5 грама от разликата между различни цветове. Поради разлика в цвят на екрана цвят може да се различават малко от това, което очаквате, моля, нека това. комплект за почистване трубочиста се простира до 30 фута система от инструменти за почистване с четка 9 гъвкави пръчки фурна канал 2-в-1 простор за камината вентилационна дюза за подметания власинките дюза за бормашини синтетична дюза за премахване на сухи пръчки дълги найлонови комплекти въртящи се дискове за еднократна употреба от 18 метра.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини