• New
UJHESW 8 бр. Пухкава Подложки Подложки Подложки за Чаши, Пухкава Влакчета Удебелена Салфетка Водопоглощающая Топлоизолационна Кърпа за Дома

UJHESW 8 бр. Пухкава Подложки Подложки Подложки за Чаши, Пухкава Влакчета Удебелена Салфетка Водопоглощающая

Оценка на продукта:
BGN 71.18

Сума
В магазина

- Размер : около 10 x 10 x 0,5 виж - Изработен от устойчив материал, който не се плъзга, е трайна и се отличава с висока устойчивост на топлина - 8шт войлочных на каботажните осигуряват мека повърхност за почивка на вашите напитки. - Дебела дизайн на всяка поставка е подходяща за всички видове стъклени съдове, чаши, чаши и напитки. - Идеален за защита на бюрото у дома, в кафенето или в ресторанта на хотела и украса. - Размер : около 10 x 10 x 0,5 виж - Изработен от устойчив материал, който не се плъзга, е трайна и се отличава с висока устойчивост на топлина. войлочных на каботажните осигуряват мека повърхност за почивка на вашите напитки.- Дебела дизайн на всяка поставка е подходяща за всички видове стъклени съдове, чаши, чаши и напитки.- Идеален за защита на бюрото у дома, в кафенето или в ресторанта на хотела и украса.Спецификация : - Цвят : черен.- Материал : Полиестер.Пратката включва : Чанта за прибори * 1 комплект-Ако имате някакви допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с мен, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа и ще ви дадем задоволителен отговор.Домашната Кухня с Кухненски Маса за Хранене, Спално Бельо и Постелки.

Основни свойства

- Color:
Black.
- Material:
Polyester.
Package Included:
Cutlery bag*1set:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Home Kitchen Kitchen Dining Kitchen Table Linens Place Mats :

Избор на купувачи

Новини