• New
Ергономична опора за ръцете KADEUX, подлакътник Поставка за 24 инча, Поставка за работния плот, шкаф за ръце, без удари, Черна поставка за китката, Порести поставка за ла

Ергономична опора за ръцете KADEUX, подлакътник Поставка за 24 инча, Поставка за работния плот, шкаф за ръце, без

Оценка на продукта:
BGN 72.62

Сума
В магазина

★ Поддръжка на компютърна подлакътник : Ергономични подлакътници с меки завои, които са по-подходящи за васВ него се използва технологията на опаковки от висококачествен полиестерен плат и вграден пълнител от гъба с висока плътност, който на допир, меки и удобни за ръцете.Стоманена скоба, устойчива на износване и стабилен. ★ Удължител на работния плот : Конзола подлакътник на работния плот предлага широка гама от контролирани райони за компютър.По време на набиране на текст можете удобно да се разположат ръцете си, което намалява натоварването на ръцете и раменете по време на работа на компютъра. ★ Гъвкавост : Тази настолна поставка за ръцете, служи не само подлакътник, но и поставката за китките и лактите, предоставяне на пълна подкрепа ръце за спокоен и комфортен отдих през деня. ★ Лесна инсталация : Просто прикрепете скоба за лък с трайни носа на вашата маса, за да завършите инсталацията.Пластмасов ръб на скобата предотвратява появата на драскотини по масата и гарантира безопасността на плота в безопасност. ★ Портативен дизайн : Поставка за подлакътници ви помага напълно да се разшири вашия работен плот и лесно да се отстранява, когато тя не се използва, така че да можете да го носите със себе си по всяко помещение за офис.Скоба за ръка по-добре, отколкото един обикновен акцент за китката на клавиатурата, защото този акцент за предмишница осигурява подкрепата на цялата страна, а не само на китката, като обикновен акцент за китката на клавиатурата.Този подлакътник - добър избор е за работа в офис или домашни игри.Ръката ви може да са необходими няколко дни, за да свикна с това подлакътник и да видите резултатите.Спецификация : Име на продукта : Група за предмишница Материал : Плат : Плат (полиестер) Категория : синтетичен лист Кука : стомана Цвят : черен Размери : ширина 60,5 см / 24 инча, 75,5 см /30 см; Дълбочина 11 см / 28 см Широко се използва в : офиса, училище, бюрото, масата за вечеря и т. Функция, Базирана на ергономичност, регулируема поза, облекчава умората, спестява място, тя е устойчива и не се тресе, удобни и трайни Продукти включва : 1 * скоба за предмишница Уши : 1.

Основни свойства

Product Name:
Forearm Bracket
Material:
Fabric:
Cloth (polyester)
Bracket:
synthetic sheet
Hook:
Steel
Color:
Black
Dimensions:
width 60.5cm/24in, 75.5cm/30in; 11 inches / 28 cm deep
Widely used in:
office, school, desk, dining table, etc
Function:
Based on ergonomics, adjustable posture, relieve fatigue, save space, stable and not shake, convenient and durable
Products include:
1* forearm bracket
Tips:
1. This product only includes 1* armrests, decorations in product photos are not included in the package.:
2. All products are measured manually, there may be an error of 1-3cm, please refer to the actual product. Due to the different colors of the spotlight and the screen, the actual object may have a certain color difference, which is normal.:
3. Our goal is to provide customers with the best products and the best service. If you have any questions, please feel free to contact us, we will be happy to serve you. Your satisfaction is our greatest motivation. :

Избор на купувачи

Палмова Обяд-Бокс с Мексиканския Флаг, Преносима Двупластова Кутия за Bento, Контейнер за Обяд с Голям Капацитет, Хранително-вкусовата

BGN 11.89

Процентни пункта, Направено в САЩ или са внесени ➤ Нашите кутии за бэнто изработени от трайни и трайни п

Новини