• New
Обичам Те, Подаръци на Съпруга си, Чантата си, с Гравиран, Поставяне на картички за Свети Валентин, Коледа, Мъже, на Човек, Годишнина, Рожден Ден, Сватба, Подарък за Де?

Обичам Те, Подаръци на Съпруга си, Чантата си, с Гравиран, Поставяне на картички за Свети Валентин, Коледа, Мъже, на Човек,

Оценка на продукта:
BGN 6.33

Сума
В магазина

Пълнители за отглеждане - Си мил съпруг е получил сладък спомен, той би взел със себе си ежедневие носку си портфейлаПриятно напомняне муженьку за това, колко много за теб означава.Изненада за Свети Валентин-Невероятно идеален подарък под формата на портфейла-картички за съпруг, човек, на младоженеца, него, мъже, подаръци годеник, сватба, годишнина, баща ден, Коледа, подарък за пенсиониране от съпруга, приятелка на булката.Дълбока любовна бележка на мъжа ми, Никога не забравяй, че аз те обичам.Понякога ми е трудно да намеря думи, за да ти кажа колко много ти за мен да кажеш.Ако аз съм направил нещо правилно в живота си, това беше тогава, когато дадох ти сърцето си.Ти си моят най-добър приятел, моята сродна душа, всичко за мен, аз те обичам. (Винаги и завинаги. Размер на 3,35 х 2,13 х 0,02" - Идва с красива хартиена плик, подготвени като подарък.Изработен е от неръждаема стомана, която гипоаллергенна, подходящ за рециклиране, здрав, не избледняват и не се деформират. карта навива предпазно фолио, никога не се притеснявайте за мошеник.Ние поемаме 100% отговорност за всички стоки, съществува риск при поръчка ако имате някакви съмнения, преди да поръчате или не сте доволни от него на 100% , моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини