• New
EST 2023 Подарък на мъжа на Жена си под формата на Чаши, Сватбен подарък на мъжа на Жена си под формата на Чаши, Уникален Сватбен подарък за Двойка, Подарък под формата н?

EST 2023 Подарък на мъжа на Жена си под формата на Чаши, Сватбен подарък на мъжа на Жена си под формата на Чаши, Уникален

Оценка на продукта:
BGN 12.26

Сума
В магазина

? Високо качество 5 A : Те са изработени от керамика премиум-клас, се използват най-добрите професионални машини, на повърхността нанесено покритие 5 A, цвят светъл блясък и цвета не избледнява след многократно пране ? Безопасността на употреба : 100% безопасни за съдомиялна машина и микровълнова печка, удобна дръжка ви позволява свободно да измие от ден на ден или да се използва за загряване на напитки в микровълнова фурна, като същевременно се запази дизайн на вашите steins живи и здрави. ? Изискан дизайн на опаковката : Всяка чаша, внимателно опаковани в подарък една кутия с уникален дизайн с красиви носа, така че можете да изпращате подаръци директно, без да се притеснявате за подготовката на повече подарък опаковки. ? Идеални подаръци : Фантазия при създаването на steins е огромна.Например, можете да приготвите тази чаша за своя любим като сувенир и т. Той се предлага в луксозна подаръчна опаковка от стиропор, за да се предотврати увреждане и да се осигури добра доставка. ? Високо качество 5 A : Те са изработени от керамика премиум-клас, се използват най-добрите професионални машини, на повърхността нанесено покритие 5 A, цвят светъл блясък и цвета не избледнява след многократно пране. ? Безопасността на употреба : 100% безопасни за съдомиялна машина и микровълнова печка, удобна дръжка ви позволява свободно да измие от ден на ден или да се използва за загряване на напитки в микровълнова фурна, като същевременно се запази дизайн на вашите steins живи и здрави. ? Изискан дизайн на опаковката : Всяка чаша, внимателно опаковани в подарък една кутия с уникален дизайн с красиви носа, така че можете да изпращате подаръци директно, без да се притеснявате за подготовката на повече подарък опаковки. ? Идеални подаръци : Фантазия при създаването на steins е огромна.Например, можете да приготвите тази чаша за своя любим като сувенир и т. Той се предлага в луксозна подаръчна опаковка от стиропор, за да се предотврати увреждане и да се осигури добра доставка.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини