• New
J. W. Winco 927.3-101-M8-25-A GN927.3 Стоманени Стягащи лост с Эксцентриковым камера и адаптер карфица, Стоманени компоненти с регулируема контактна плоча, Резба M8 x 1.25 , дължина ши?

J. W. Winco 927.3-101-M8-25-A GN927.3 Стоманени Стягащи лост с Эксцентриковым камера и адаптер карфица, Стоманени компоненти

Оценка на продукта:
BGN 1.33

Сума
В магазина

дължина на дръжките 101 мм Дължина на резба 25 мм. С регулируема контактна плоча с Инсталационната орех - Контактна плоча : Черен технополимер (Polyacetal POM) усилен със стъклени влакна, Началната гайка : Стоманена, поцинкована, с сини пассивированной тапицерия. диапазон на регулиране 4 мм. Стягащи лостове GN 927.3 с эксцентриковым камера се използват за бързо затягане и освобождаване.За разлика от операция на скоба, като използвате само резба и странично усилие, тези лостове осигуряват стяга без въртящия момент с помощта на непрекъснатия движението надолу по вертикала и кулачкового с.Лост е проектиран по такъв начин, че да гарантира, че неговото движение не може да надвишава максималния разпоредбите на затягане.Тук няма незакрепленных компоненти, тъй като всички те са събрани и обработени в правилния ред.Предимства тип А (регулируема връзка с табела) : Разстоянието между эксцентриковым камера и повърхност се регулира с помощта на гайки с глоба накаткой.Това ви позволява да зададете максимално усилие на затягане с помощта на лесна корекция.Освен това, също така ви позволява да изберете предпочитаното положение на лост по отношение на штифту затягане на лост.С помощта на тези затягане на ливъридж може да получите усилие тяга до 8 kn (1800 паунда).

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини