• New
Тренировъчен Колан DAUERHAFT за Бързина, Удобни Спортни Колани за тренировка Защитна Реакция на скоростта, Силно Опъване за Баскетбол

Тренировъчен Колан DAUERHAFT за Бързина, Удобни Спортни Колани за тренировка Защитна Реакция на скоростта, Силно

Оценка на продукта:
BGN 7.82

Сума
В магазина

Полиестер материал, здрав и издръжлив, както и растягивающийся, утолщает линия на шиенеКомбинира интерфейс, с помощта на куката и панти, два или повече играчи използват заедно, ефективно отрабатывают способността да се движи и т., Колан и свързване каишка са свързани с метална кука, който е удобен и лесен за употреба.Регулируема бутон може да бъде предмет на разумна дължина, осигуряване на висока скорост, силно опъване, лекота на използване.Свързани чанта за съхранение е удобна за съхранение и пренасяне.Полиестер материал, здрав и издръжлив, както и растягивающийся, утолщает линия на шиене.Комбинира интерфейс, с помощта на куката и панти, два или повече играчи използват заедно, ефективно отрабатывают способността да се движи и т., Колан и свързване каишка са свързани с метална кука, който е удобен и лесен за употреба.Регулируема бутон може да бъде предмет на разумна дължина, осигуряване на висока скорост, силно опъване, лекота на използване.Свързани чанта за съхранение е удобна за съхранение и пренасяне. Полиестер материал, здрав и издръжлив, както и растягивающийся, утолщает линия на шиене. Комбинира интерфейс, с помощта на куката и панти, два или повече играчи използват заедно, ефективно отрабатывают способността да се движи и т. Каишка и свързване каишка са свързани с метална кука, който е удобен и лесен за употреба. Регулируема бутон може да бъде предмет на разумна дължина, осигурява висока скорост, силно опъване, лесен за употреба. Свързани чанта за съхранение е удобна за съхранение и пренасяне.Параметри : Състояние : изцяло нов Вид на продукта : Колан за тренировка сръчност Материал : полиестер Цвят : черен Тегло : около 180.0 g Осъществяване списък : 1 х дълъг колан за тренировка на реакция 2 х къси колани за тренировка реакция 1 х Тъканно чанта Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.

Основни свойства

Condition:
Brand New
Item Type:
Agility Training Belt
Material:
Polyester
Color:
Black
Weight:
Approx. 180.0g
Package List:
1 x Long Reaction TrainingBelt 2 x Short Reaction Training Belts :
1 x Cloth Bag:
Note:
1. Please allow 1‑3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Избор на купувачи

Новини