• New
Fineget Голяма Сгъваема Чанта за Пазаруване и Пътуване, Чанта-Тоут за Жени, Хранителни стоки, Фитнес Зала, Йога, Къмпинг, Плаж, Пикник, Дамска Чанта за Пране, Ръчно Раниц?

Fineget Голяма Сгъваема Чанта за Пазаруване и Пътуване, Чанта-Тоут за Жени, Хранителни стоки, Фитнес Зала, Йога, Къмпинг,

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Сума
В магазина

ВещмешокМоля, сгънете обратно джоба на чантата Fineget, следвайки предварително гънката на клепача. преносима класическа чанта fineget доста малка в сгъната форма, с размерите на чантата си, но в разложенном формата е подобна на по-голяма чанта, за да си взема нещо, по всяко време. тъй като размерът в сгънат вид малък, така че винаги може да се постави 1 в ръчна чанта или задната част на чантата за всеки случай и по всяко време.водоустойчив, винаги може да ви предложи безкраен удобство, когато се нуждаят от допълнителни ръце, и тъй като е водоустойчив може да защити своята ръчна чанта или нещо, напротив. с класически цветен модел, така че винаги създава комфортен настроение, когато се използва.Съвременен производствен процес, благодарение на тънък пошиву и изискан модерен плат, така че винаги да поддържа добра форма, без мирис, напълно подходящ като подарък за любимия ви човек.Моля, сгънете обратно джоба на чантата Fineget, следвайки предварително гънката на клепача. преносима класическа чанта fineget доста малка в сгъната форма, с размерите на чантата си, но в разложенном формата е подобна на по-голяма чанта, за да си взема нещо, по всяко време. тъй като размерът в сгънат вид малък, така че винаги може да се постави 1 в ръчна чанта или задната част на чантата за всеки случай и по всяко време.водоустойчив, винаги може да ви предложи безкраен удобство, когато се нуждаят от допълнителни ръце, и тъй като е водоустойчив може да защити своята ръчна чанта или нещо, напротив. с класически цветен модел, така че винаги създава комфортен настроение, когато се използва.Съвременен производствен процес, благодарение на тънък пошиву и изискан модерен плат, така че винаги да поддържа добра форма, без мирис, напълно подходящ като подарък за любимия ви човек.И тъй като дубликат чанта Fineget с джапанки, изработени от едно парче, и е с двойно разширение на съответната дължина в съответствие с эргономикой, освен това, повече не се притеснявайте за счупят, вие не ще имате много напрежение по време на транспортирането на тежки неща, само удобство, и тя винаги ще ви помогне да се избегне объркване при разбрасывании вашите неща по земята.Междувременно, дубликат чанта-тоут Fineget предпазват вашите вещи срещу влага, както и от замърсяването на въздуха в обратна посока, например, по време на спорт, в дъждовен ден, гмуркане.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини