• New
Ролки за плочи NIANXINN 4 X Гумени Колела с Резба в основата M12, 3 инча 75 мм, 4 инча, 100 мм, с Превръщането спирачка, Универсални Безшумни Джанти, Кабинет Больничная Количка, ?

Ролки за плочи NIANXINN 4 X Гумени Колела с Резба в основата M12, 3 инча 75 мм, 4 инча, 100 мм, с Превръщането спирачка,

Оценка на продукта:
BGN 80.38

Сума
В магазина

Това е гумен валяк с висока носеща способност, групата може да изтеглите 300-400 кг (с 3-инчов тип на всеки може да се зареди 83 кг; 4-инчов тип на всеки може да се зареди 112 кг)Скоба изработена от много устойчив на опън на метала, а повърхността е покрита с покритие покритие за защита от окисление.Мек гумен жило колело, супер устойчив на абразия, прахоустойчив калъф блокира прах и намалява износването на части, което осигурява по-дълъг експлоатационен живот. Нескользящая тиха дизайн за многократна употреба, например за колички, детски креватчета и строителни гори. 4 броя в комплект (подаръчен крепежный стомана винт).Въртящо се на едно гише колелото разполага с двойни лагери и може гъвкаво да се завърта на 360 °. Подходящ за различни приложения - от самостоятелни до промишлени (у дома, в училище, магазин и болница).Движещи се колела-колела може да се използва в домове, училища, гаражи, магазини, каруци и болници.Заредете колела могат да използват за движение, кресла, журнального маса, на каботажните за растенията и т. Това е гумен валяк с висока носеща способност, групата може да изтеглите 300-400 кг (с 3-инчов тип на всеки може да се зареди 83 кг; 4-инчов тип на всеки може да се зареди 112 кг).Скоба изработена от много устойчив на опън на метала, а повърхността е покрита с покритие покритие за защита от окисление.Мек гумен жило колело, супер устойчив на абразия, прахоустойчив калъф блокира прах и намалява износването на части, което осигурява по-дълъг експлоатационен живот. Нескользящая тиха дизайн за многократна употреба, например за колички, детски креватчета и строителни гори. 4 броя в комплект (подаръчен крепежный стомана винт).Въртящо се на едно гише колелото разполага с двойни лагери и може гъвкаво да се завърта на 360 °. Подходящ за различни приложения - от самостоятелни до промишлени (у дома, в училище, магазин и болница).Движещи се колела-колела може да се използва в домове, училища, гаражи, магазини, каруци и болници.Заредете колела могат да използват за движение, кресла, журнального маса, на каботажните за растения и т. Ще толкаете или промяна на тяхното оборудване от едно място на друго?Задайте тези колела на тяхното оборудване и престанете да се зареди гърба, спестете енергия и се движете мебели или обзавеждане там, където искате, с лекота и комфорт.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини