• New
ZAAHH 3 Режима на Адаптер за кухненско кран Аератор Накрайник за душ под налягане за Домашно Водосберегающий Барботьор Филтър Дюза за чешмата Конектор с Кухненски см?

ZAAHH 3 Режима на Адаптер за кухненско кран Аератор Накрайник за душ под налягане за Домашно Водосберегающий

Оценка на продукта:
BGN 10.66

Сума
В магазина

Докоснете се до КранамРъчен накрайник за душ.Накрайник за душ Touch On с ръчно монтиране може да се върти на 360 градуса, има два вида дълги и къси, подходящи за големи и дълбоки мивки.Зеленчуци, чинии и други кухненски принадлежности по-лесно за почистване, те са много евтини и практични, подходящи за използване в кухнята.Разбрызгиватель с компресор е лесна и бърза за инсталиране.Основният корпус е изработен от ABS пластмаса, която е трайна и за ежедневна употреба в кухнята.Изменението дюза за кухненско чешмата не е лесно да се прекъсне.3 режима на регулиране на налягането на водата Режим 1-импулсен режим На импулсни режим на водния поток се концентрира и превръща в жалят, когато искате да се измие само кръгли или заоблени елементи, като в задната част на лъжици, плодове, черупки бутилки.Не е нужно да се притеснявате за спрей или празен разходи на вода.Режим 2 -Агрегатный режим В агрегатном режим налягането на водата се покачва и можете бързо да получите повече вода, зеленчуци и плодове могат да бъдат по-внимателно почистени.Режим 3 - Режим на разбрызгивателя В режим на пръскане на вода под налягане се увеличава до максимум.Можете да се измие мръсни чинии бързо и чисто.С помощта на малка кръгла валяк вътре свързване на крана може да се регулира с кран под всякакъв ъгъл, наистина превръщайки го в 360 градуса.Не са необходими инструменти, подходящи за кухненския кран с вътрешна резба 24 mm или външна резба 22 мм. Развийте капачката на крана. Привеждане в черната част на пулверизатор с дърворезба на чешмата. Затегнете спрей по посока на часовниковата стрелка.

Основни свойства

Избор на купувачи

Регулируеми Колани за MULTUS за окачване, 3 опаковки, Тежкотоварни Титуляр за Ликвидация Удължител, Отразяваща лента с катарама-катарама

BGN 8.48

Полиестер Поразумен начин на съхранение : Нашите колани за кабели позволяват максимално използване на �

Новини