• New
Glarks 6шт 23-25 мм и Т-Образни за маркуч за Кръвоспиране 304 Неръждаема Стомана Тежкотоварни Ушния Скоба за Тръба Регулируеми Маншети за маркуч с диаметър 0,9 -1 (23-25 мм)

Glarks 6шт 23-25 мм и Т-Образни за маркуч за Кръвоспиране 304 Неръждаема Стомана Тежкотоварни Ушния Скоба за Тръба Регулируеми

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

♛ [Че получавате] : В този комплект са включени 6 скоби за маркучи с Т-образен болт с диаметър 23-25 мм, които са подходящи за маркучи с диаметър 0,9 "-1"Пакета включва гаечен ключ, който позволява лесно да инсталирате и да правите клипове.Можете да ги използвате за подмяна на стари скобите за маркуч в домашни условия. ♛ [Материал на премиум] : Всичко за кръвоспиране за маркучи, включително лента, корпус и винт, изработен от неръждаема стомана 304 с високи показатели за устойчивост на корозия и кислотостойкости, те са трайни и издръжливи, при инсталиране на тръбата вече няма да се притеснявате за това, че те заржавеют и пренебрегнете космически. ♛ [Конструкция с Т-образен болт] : самоконтрящаяся гайка може да предотврати отслабването на скобата на маркуча, гарантира стягане и увеличаване на ефекта на закрепване.В сравнение с традиционните скоби за тръби, Т-образни болтовые скоби позволяват да се постигне най-добър ефект на стягане. ♛ [Отлична изработка] : Нашите Т-образни скоби старателно полирани ръбове гладка, чиста повърхност, без чеп, и няма да навредят на тръбопровода.Гладка повърхност на интегрирана и блести, че е практично и красиво. ♛ [Прилагането на] : Тези маншети за маркуч, имат точния размер.Те са идеален избор за средно - и высоконаддувных приложения.Отличен за домашно турбокомпресор, всмукателната система, интеркулера, тръби, маркуч на радиатора.Glarks 6шт 23-25 мм и Т-образни скоби за маркучи от неръждаема стомана 304 Тежкотоварни ушния скоба за тръба, регулируеми скоби за маркучи с диаметър 0,9 "-1" Спецификация на маркуча Вид на продукта : T-образни скоби за маркучи Материал : неръждаема стомана 304 Размерный ред : 23-25 мм Брой : 6 бр. Характеристика на продукта ✔ Висококачествени материали от неръждаема стомана 304, устойчива на ръжда и корозия, не ще бъде лесно да се повреди. ✔ Т-образни скоби имат по-траен ефект закрепване, отколкото традиционните скоби за маркучи и могат ефективно да се предотврати изтичане на течност.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини