• New
Osophter за Samsung Galaxy A14 5G Калъф за Момичета и Жени с цветен печат и 2 бр. Защитно фолио за екран, Амортизирующая Гъвкава Гумена капачка от TPU за Samsung A14 5G (виолетов цвят)

Osophter за Samsung Galaxy A14 5G Калъф за Момичета и Жени с цветен печат и 2 бр. Защитно фолио за екран, Амортизирующая Гъвкава

Оценка на продукта:
BGN 3.26

Сума
В магазина

Важно : Този калъф е подходящ САМО за Galaxy A14 5 G (не за Galaxy A13, 5 G)Изработен е от омекотяване, небьющегося материал премиум-клас TPU и поликарбонат с допълнителна амортизация по ъглите.Банката осигурява изключителна защита от ежедневна употреба, падане, удар и надраскване, устойчива на счупвания и неговото натрупване на прах.Предлага се в 5 различни цвята текстура, лилаво цвете, червено цвете, цвете, слънце, цвете големи рози, бяло дантела (моля, всъщност калъф може да се различават малко от снимките, това зависи от осветлението и показване на разлики).Опаковката включва 1 комплект своята практика и 2 бр. защитно фолио за екран, 100% нова марка.Защитно фолио за екрана.Подмяна на: ако сте получили артикула в опасно състояние или възникне друг проблем, ние организираме повторно пращане ви, ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема за вас.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини