• New
Херметически затворени Фитинги за Маркучи Система за Напояване на градината, 1/4 Порт Подвижен Замък Бърз Конектор за Чай Лакът Директен Адаптер Клас Щекер за Пречи

Херметически затворени Фитинги за Маркучи Система за Напояване на градината, 1/4 Порт Подвижен Замък Бърз Конектор

Оценка на продукта:
BGN 11.34

Сума
В магазина

Быстроразъемный съединител за свързване на маркучи лесно подсоединяется и е отслабнала, се определя и отстранява маркуч Лесна за ползване : конструкция, без да се деформира, лесен за инсталиране и бърз достъп, вътрешен автоматично улавяне, липсата на разсейване. По-трайно сцепление : вътрешна клешни без да бърза връзка с катарама имат по-трайно сцепление, което може ефективно да се предотврати това явление приплъзване тръби и экстубации. Висока херметичност : Конструкция с двоен о-ринг, предназначени за по-бързо свързване, без катарами, двойно уплътнение по-силен, дори ако полиетиленово тръба согнута на 90 градуса, това може да се гарантира липсата на течове на вода. Размер на свързване : порт 1/4 ".Быстроразъемный съединител за свързване на маркучи лесно подсоединяется и е отслабнала, се определя и отстранява маркуч. Лесна за ползване : конструкция, без да се деформира, лесен за инсталиране и бърз достъп, вътрешен автоматично улавяне, липсата на разсейване. По-трайно сцепление : вътрешна клешни без да бърза връзка с катарама имат по-трайно сцепление, което може ефективно да се предотврати това явление приплъзване тръби и экстубации. Висока херметичност : Конструкция с двоен о-ринг, предназначени за по-бързо свързване, без катарами, двойно уплътнение по-силен, дори ако полиетиленово тръба согнута на 90 градуса, това може да се гарантира липсата на течове на вода. Размер на свързване : порт 1/4 ".Ефектът е да се продължителна употреба и почистване.Съединител за маркуч е подходящ за използване быстроразъемных съединения и фитинги за бързо включване на градински маркуч, за бързо включване на тръби, фитинги за водопроводни тръби.Име на продукта : Конектор с капаче 1/4 "Материал : пластмаса POM Работна среда : вода, Нормалното работно налягане : 2 ~ 3 кг работна температура : 5 ~ 45 ° C Размер на свързване : 1/4" Цвят на пристанището : черен Спецификация : 1. Чай с прибиращ ключ за порт 1/4" 2. лакътната съединител с капаче за порт 1/4" 3.

Основни свойства

1. 1/4 Port Sliding Lock Tee Connector:
2. 1/4 port latch elbow connector:
3. 1/4 port latch straight connector:
4. 1/4 port slide lock with 3/16 threaded nozzle holder tee:
5. 1/4 port end plug:
The package includes:
5Pcs x 1/4 port latch connector (choose the one you like):
feature:
1. Ease of use:
no buckle design, easy installation and quick access, internal automatic capture, no off-pipe
2. Stronger grip:
The inner claws without buckle quick connection have stronger grip, which can effectively prevent the phenomenon of sliding pipes and extubation.
3. High tightness:
Double seal ring design is adopted for quick connection without buckle, double seal is more secure, even if the PE pipe is bent 90 degrees, it can ensure no water leakage.
note:
The size is measured by hand, please allow slight measurement errors. Due to the color display of different monitors, the color of the photo may be slightly different from the actual product. :

Избор на купувачи

Промишлени висящи лампи, Комплект Бели висящи осветителни тела, Комплект мини-Висящи осветителни тела, 2 Комплекта Висящи осветителни

BGN 2.67

【Комплект висящи лампи в ретро стил】 Стил на оформяне на simple LOFT е сред любимите на младите хора, които с

Новини