• New
DDYUNLY 5D Комплекти Стикери за Диамант по рисуване за деца, Мультяшная Стикер с изображение на животно Направи си сам за момичета И Момчета, Комплекти за Начинаещи Диа?

DDYUNLY 5D Комплекти Стикери за Диамант по рисуване за деца, Мультяшная Стикер с изображение на животно Направи си сам за момичета

Оценка на продукта:
BGN 6.66

Сума
В магазина

✨ Комплект съдържа : Нашите комплекти с малки диаманти 5d съдържат 39 различни видове рисунката за васНие предлагаме допълнителни инструменти за създаване на цялостен образ етикети.Те представят на децата различни изненади и релаксираща им в свободното си време. ✨ Безопасни материали : Изработен е от екологично чиста смола, която не е токсична, безвкусна и са устойчиви на избледняване.Идеалната декорация за залепване на предмети, които вие искате да украсите, като чаши, поставки за писалки, спестовната банка, бележник и т., ще ви неповторимо усещане за красота и добро настроение, когато вие ще ги видите. ✨Лесно и интересно : всички стъпки са по номера.Просто изберете подходящ диамант.Рисуване с диаманти лесно, за деца от 6 години и по-възрастни, начинаещи наравно с диаманти.Играй със семейството и приятелите си, за да се забавлявам.(Деца под 6 годишна възраст трябва да го използват под надзор на възрастни. ✨ Идеалният подарък със собствените си ръце : най-добрият подарък за деца, приятели, Коледа, Великден, карнавал, Ден на благодарността, Нова година, рожден ден или други важни дни.Диамантена картина-пъзел 5 D е подходящ за всички, които искат да практикуват подаръци, да се съсредоточи, да имаш търпение и да се отпуснете. ✨ Въведете повече забавление в живота : комплект за рисуване с диаманти е подходяща не само за малки деца, но и за по-големите деца.Етикети с диамант рисувани - това е много добър урок за родители и деца, направени със собствените си ръце, тя може да подобри практическите умения на децата, възможността за координация и възприятия на цветовете, както и за повишаване на търпението на децата. ✨ Комплект съдържа : Нашите комплекти с малки диаманти 5d съдържат 39 различни видове рисунката за вас.Ние предлагаме допълнителни инструменти за създаване на цялостен образ етикети.Те представят на децата различни изненади и релаксираща им в свободното си време. ✨ Безопасни материали : Изработен е от екологично чиста смола, която не е токсична, безвкусна и са устойчиви на избледняване.Идеалната декорация за залепване на предмети, които вие искате да украсите, като чаши, поставки за писалки, спестовната банка, бележник и т., ще ви неповторимо усещане за красота и добро настроение, когато вие ще ги видите. ✨Лесно и интересно : всички стъпки са по номера.Просто изберете подходящ диамант.Рисуване с диаманти лесно, за деца от 6 години и по-възрастни, начинаещи наравно с диаманти.Играй със семейството и приятелите си, за да се забавлявам.(Деца под 6 годишна възраст трябва да го използват под надзор на възрастни.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини