• New
Молив случай YOKUMA, Държач за Химикалки, Здрав Стационарен Организатор на Висока якост, с цип за ученици, Юноши, Възрастни, за Момичета, Момчета, Косметичка за Грим (Че?

Молив случай YOKUMA, Държач за Химикалки, Здрав Стационарен Организатор на Висока якост, с цип за ученици, Юноши, Възрастни,

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

【Трайно качество】 Ръчно изработени от висококачествени платно и памук, със здрави ципове, които могат да се перат 【Вместительное хранилище】 Двуслойни дизайн с двоен цип, многофункционалност голям капацитет, с капацитет до 50 химикалки / моливи и други елементи, като пискюл за грим и канцеларски материали. 【Стоящ титуляр за моливи】Калъф за писалки има уникален дизайн, който може да се използва като калъф за писалка, както и като държач за писалка.Расстегните цип и сгънете на половина.Може да се използва като стойка за мобилен телефон, която напълно освобождава ръцете, удобен и практичен. 【Многократно използване на 】 Многофункционален молив случай ще отговарят на вашите различни нужди.Работи като молив случай, а също и като чанта за съхранение на козметика, подходяща за жени, мъже, студенти и ученици. 【Подарък】 Подарък за приятелите си или на децата като подарък за рожден ден или Коледа.Учителите също могат да го дарят на студентите като подарък за бала или наградата.(Само кутия за дискове, моливи в комплекта не са включени). 【Размери】 Той е с размери от 8,66 4,33 х х 1,97 инча / 22 х 11 х 5 см, на 3.53 oz / 50 г, идеално за канцеларски материали или други предмети. 【Трайно качество】 Ръчно изработени от висококачествени платно и памук, със здрави ципове, които могат да се перат. 【Вместительное хранилище】 Двуслойни дизайн с двоен цип, многофункционалност голям капацитет, с капацитет до 50 химикалки / моливи и други елементи, като пискюл за грим и канцеларски материали. 【Стоящ титуляр за моливи】Калъф за писалки има уникален дизайн, който може да се използва като калъф за писалка, както и като държач за писалка.Расстегните цип и сгънете на половина.Може да се използва като стойка за мобилен телефон, която напълно освобождава ръцете, удобен и практичен. 【Многократно използване на 】 Многофункционален молив случай ще отговарят на вашите различни нужди.Работи като молив случай, а също и като чанта за съхранение на козметика, подходяща за жени, мъже, студенти и ученици.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини