• New
ZLAST Start Stop само уплътняващи Водоустойчив Бутон превключвател за Аварийно Спиране на Индустриален блок за управление дръжка със Стрелка (Цвят: 2 самонагаждащи)

ZLAST Start Stop само уплътняващи Водоустойчив Бутон превключвател за Аварийно Спиране на Индустриален блок за управление

Оценка на продукта:
BGN 35.68

Сума
В магазина

1 Произведен е от качествен материал за дълъг експлоатационен срок. Проектиран с водоустойчив покритие с двойни бутони за пускане и спиране на оборудването. Бутон за включване самоблокируется, бутон за изключване - автоматично нулиране. Различен цвят на два бутона, лесно разпознаваем, приятен и удобен за използване. Широко се използва в механично оборудване, текстилни оборудване и т. Произведен е от качествен материал за дълъг експлоатационен срок. Проектиран с водоустойчив покритие с двойни бутони за пускане и спиране на оборудването. Бутон за включване самоблокируется, бутон за изключване - автоматично нулиране. Различен цвят на два бутона, лесно разпознаваем, приятен и удобен за използване. Широко се използва в механично оборудване, текстилни хардуер и т.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини