• New
Набор от Прецизни Безжични Отвертки COLFULINE, Акумулаторна Мини-Електрическа Отвертка с Магнитен Подложка и 21 Бита, Комплекти Инструменти за ремонт T5/T6/Т8/T9, P5/P6 за iPhone/?

Набор от Прецизни Безжични Отвертки COLFULINE, Акумулаторна Мини-Електрическа Отвертка с Магнитен Подложка и 21 Бита, Комплекти

Оценка на продукта:
BGN 8.39

Сума
В магазина

【Е малка, но професионална отвертка】 Идва в ръчен и двоен автоматичен режим, максимална скорост 160 об/мин е Напълно достатъчно за вашето електронно ремонтПодходящ за i Phone, печатна платка, очната стъкло, ремонт на битова техника и т. 【Идва с 21-популярни парчета от】, включително кръстообразна, надлъжни, шестоъгълник, Torx, 5-точка, Y-образна форма, квадратни, триъгълни, правоъгълни, U-образни, съвместими с повечето електронни устройства. 【Акумулаторна литиева батерия】 Спестява време на автономна работа и не се нуждае от подмяна на батерията, можете да зареждате го с помощта на включения USB кабел от вашия компютър или костюм всяка USB-вилица. 【Надеждни материали и ергономичен дизайн】 Този мини-отвертка е изработена от масивна алуминиева сплав, а быстросменный магнитен патронник е съвместим с всички микро (4 mm) за бита, малък размер позволява лесно да се съхранява и държи под ръка. 【Комплекта】 Електрическа отвертка; 21 Прецизна наставка; USB-кабел за зареждане; Кутия за съхранение; Ръководство на потребителя. 【Е малка, но професионална отвертка】 Идва в ръчен и двоен автоматичен режим, максимална скорост 160 об/мин е Напълно достатъчно за вашето електронно ремонт.Подходящ за i Phone, печатна платка, очната стъкло, ремонт на битова техника и т. 【Идва с 21-популярни парчета от】, включително кръстообразна, надлъжни, шестоъгълник, Torx, 5-точка, Y-образна форма, квадратни, триъгълни, правоъгълни, U-образни, съвместими с повечето електронни устройства. 【Акумулаторна литиева батерия】 Спестява време на автономна работа и не се нуждае от подмяна на батерията, можете да зареждате го с помощта на включения USB кабел от вашия компютър или костюм всяка USB-вилица. 【Надеждни материали и ергономичен дизайн】 Този мини-отвертка е изработена от масивна алуминиева сплав, а быстросменный магнитен патронник е съвместим с всички микро (4 mm) за бита, малък размер позволява лесно да се съхранява и държи под ръка. 【Комплекта】 Електрическа отвертка; 21 Прецизна наставка; USB-кабел за зареждане; Кутия за съхранение; Ръководство на потребителя.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини