• New
Гумена рампа Гумена пътят По склона на Височина 14 см, Специално уплътнение На склона на гумен рампата мат (Цвят: черен, размер: 50x32x14 см)

Гумена рампа Гумена пътят По склона на Височина 14 см, Специално уплътнение На склона на гумен рампата мат (Цвят: черен, размер:

Оценка на продукта:
BGN 19.48

Сума
В магазина

Преносими филета рампи могат да се използват за различни цели, като осигурява достъп до автомобил, прицепу, инвалидна количка, ходункам, асансьор, количката, мотоциклу, велосипед, скутеру и ръчна количка за бордюрам или приподнятому тротоара ♥ Нашите гумени рампи предназначени за облекчаване на удара на всички колела, или на превозното средство, благодарение на способността им да се начисляват амортизации на удари и ниски нива на шум. ♥ Подходящ за пътищата, стълбища, паркинги, предприятия, граждани, круглосуточных магазини, хотели и други райони по протежение на улицата, удобни за влизане и излизане на транспортни средства. ♥ Гумени рампи позволяват лесно да вдигам тежко оборудване, без да вредят на гуми и други части. ♥ Значително улесняване на достъпа до дома или градината за тези, които се предвижва на самокатах и инвалидни колички, или дори за градинари, които използват колички, градински колички или колички за чанти.Преносими филета рампи могат да се използват за различни цели, като осигурява достъп до автомобил, прицепу, инвалидна количка, ходункам, асансьор, количката, мотоциклу, велосипед, скутеру и ръчна количка за бордюрам или приподнятому тротоара. ♥ Нашите гумени рампи предназначени за облекчаване на удара на всички колела, или на превозното средство, благодарение на способността им да се начисляват амортизации на удари и ниски нива на шум. ♥ Подходящ за пътищата, стълбища, паркинги, предприятия, граждани, круглосуточных магазини, хотели и други райони по протежение на улицата, удобни за влизане и излизане на транспортни средства. ♥ Гумени рампи позволяват лесно да вдигам тежко оборудване, без да вредят на гуми и други части. ♥ Значително улесняване на достъпа до дома или градината за тези, които се предвижва на самокатах и инвалидни колички, или дори за градинари, които използват колички, градински колички или колички за чанти.Набор от рампи за външни прагове може да бъде неподвижно монтирани в зони с интензивен трафик, с помощта на вградени монтажни отвори в долната част на всеки рампата, има текстурированную повърхност за увеличаване на триене / съединител и наклонена сечение tracks.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини