• New
Контролер джойстик NexiGo (Без мъртва зона) е Съвместим с ключа OLED, контролери Joypad с вибрации, турбо, дисплей и led осветление, подмяна на ключа Joypad (Lightstorm)

Контролер джойстик NexiGo (Без мъртва зона) е Съвместим с ключа OLED, контролери Joypad с вибрации, турбо, дисплей и led

Оценка на продукта:
BGN 34.66

Сума
В магазина

【RGB подсветката на пръстените джойстик】 Този контролер е разработен с различни видове RGB подсветката на пръстените активност около джойстик за по-добро визуално възприятие, когато играете на игриВъв всеки джойстика, може да изберете различни цветове, когато те са активни.можете да изберете която ви харесва цвета, който е обогатила да си игрите. 【Премиум ергономичен дизайн】 Изчистен дизайн помага да се даде почивка на вашите ръце.Свързани към конзолата, той ще се почувства като ергономична удобна дръжка, която ви е по-устойчив и пълноценен процес на игра. 【Три режима на използване】 Нашият продукт е снабден със стойка за захващане на контролера, която можете да използвате за достъп до тенис на режима, при това сам контролер действа като самостоятелно устройство за игри.Или да използвате джойстика отделно.Споделете екран с приятеля си и напълно да се забавляват.Освен това, можете да свържете джойстик към конзолата, като играят свободно игри навсякъде. 【Функция за картографиране и турбо】 дисплей Функция ви позволява да персонализирате софтуерните бутони, за да може да работят по-бързо в игрите и да заемат благоприятна позиция в играта.Той също е снабден с функции, turbo и auto с трехскоростными настройки, можете да се пусне ръка и да се насладите на радост от победата. 【Двойни двигатели и Шестиосевой Жироскоп】Професионален контролер за ключа, с два двигатели с тактилна обратна връзка и шестиосевыми гироскопическими сензори, което осигурява своевременно и точно управление.Повече потопен във всички игри с усещането за движение. 【RGB подсветката на пръстените джойстик】 Този контролер е разработен с различни видове RGB подсветката на пръстените активност около джойстик за по-добро визуално възприятие, когато играете на игри.Във всеки джойстика, може да изберете различни цветове, когато те са активни.можете да изберете която ви харесва цвета, който е обогатила да си игрите. 【Премиум ергономичен дизайн】 Изчистен дизайн помага да се даде почивка на вашите ръце.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини