• New
IEASEzjd Ножица за нокти на краката, Ножица за нокти, Преносими Ножици за нокти, Ножица за педикюр за възрастни, Домакински Инструменти за маникюр (Цвят: Синьо езеро)

IEASEzjd Ножица за нокти на краката, Ножица за нокти, Преносими Ножици за нокти, Ножица за педикюр за възрастни, Домакински

Оценка на продукта:
BGN 41.55

Сума
В магазина

Той е изработен от висококачествена неръждаема стомана, устойчиви на корозия и дълготрайност, остра, твърда, без ръжда и моющейся ◆ Ергономичен дизайн и нескользящая функция : Нашите нокторезачки имат подобрен дизайн дълга дръжка, за улесняване на маникюр, а нескользящий дизайн на дръжката и е много подходящ за потни ръце. ◆ Никога не се притеснявайте за това, че выскользнете и увреждане на ноктите.Те са много подходящи за обработка на неравни ръбове след изрязване и са много удобни за използване. ◆ Тези нокторезачки нека ви предпази от проблеми с извити и скольжением и всеки път, осигуряват по-уверени скоба. ◆ С ергономичен дизайн и гъвкаво : Лост тези клещи за нокти има удобна ергономична форма, така че не трябва да дотягиваться до край, което не само улеснява всеки да стяга, но и осигурява релаксиращ и приятен процес.Той е изработен от висококачествена неръждаема стомана, устойчиви на корозия и дълготрайност, остра, твърда, без ръжда и моющейся. ◆ Ергономичен дизайн и нескользящая функция : Нашите нокторезачки имат подобрен дизайн дълга дръжка, за улесняване на маникюр, а нескользящий дизайн на дръжката и е много подходящ за потни ръце. ◆ Никога не се притеснявайте за това, че выскользнете и увреждане на ноктите.Те са много подходящи за обработка на неравни ръбове след изрязване и са много удобни за използване. ◆ Тези нокторезачки нека ви предпази от проблеми с извити и скольжением и всеки път, осигуряват по-уверени скоба. ◆ С ергономичен дизайн и гъвкаво : Лост тези клещи за нокти има удобна ергономична форма, така че не трябва да дотягиваться до край, което не само улеснява всеки да стяга, но и осигурява релаксиращ и приятен процес.Цвят : озерно-син, светло син, бял, зелен Материал : въглеродна стомана.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини