• New
Сега Етикети Крокодил - пълзящо растение Алигатор - Автомобили, Камиони, Мотоциклет Каска Вафен Авто Кола Занаят Лаптоп Vinyl Стикер Витрина на Магазин Стикер На Стен?

Сега Етикети Крокодил - пълзящо растение Алигатор - Автомобили, Камиони, Мотоциклет Каска Вафен Авто Кола Занаят Лаптоп Vinyl

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

Произведено в САЩ (Хавай)1 инча височина и 8.Висококачествен винил, изчислен на 7 години експлоатация при всякакви метеорологични условия.Лесно се нанася - типичен Пилинг-пръчка Peel.Процедурите са описани в Описанието на продукта по-долу.Цвят бял, тапицерия лъскава.Технически характеристики 1. Самоклеящийся и подвижна, но не и за многократна употреба. Може да се прилагат на всяка чиста, гладка и равна повърхност (прозорци, лаптопи, каски, сърфове, огледала, каросерия на автомобила, шлемове и т. Няма фона на материал или цвят.Цвят на картинката - това е "бяла" стикер. Процесът на инсталация е конвенционална стикер Peel Stick Peel decal (P. Стикер идва с прозрачно тиксо и е готова за инсталиране.Специални инструменти не се изискват.За изглаждане етикети се използва само картичка (например кредитни).Моля първо изтрийте повърхността и я оставете я да изсъхне напълно, преди да инсталирате.Свалям стикер и самозалепваща лента на хартиена основа.Сложи стикер на повърхността.Силно натиснете каквото и край етикети.Бавно отодвиньте лента за нанасяне, оставяйки стикер.Мехурчета изчезват след няколко месеца, когато излезе въздуха (например, сдувающийся балон).Ако все още не сте сигурни в процеса на инсталация, да се намери "decal application" в Youtube и вижте видеото, за да се запознаете с него.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини