• New
20 Бр. Електрическо Тренировка, Набор от тренировки, от Бързорежеща Стомана, Инструмент за Пробиване на отвори от Неръждаема Стомана, Отварачка за отвори от Неръжда?

20 Бр. Електрическо Тренировка, Набор от тренировки, от Бързорежеща Стомана, Инструмент за Пробиване на отвори

Оценка на продукта:
BGN 2.91

Сума
В магазина

Изберете тънка высокопрочную быстрорежущую стомана, добра острота и устойчивост на износване, което значително ще повиши ефективността на пробиванеОстрието остро благодарение на специален процес на заточване, а скоростта на пробиване е висока.Тренировка притежава висока устойчивост на износване и висока сверлильной способност, което е подходящо за промишлени и битови употреба.Идеален за пробиване на дупки в неръждаема стомана, желязо, мед, алюминии, дърво, акриловом лист.Отнася се за обикновените пистолетной на електрически бормашини и бормашини. Изберете тънка высокопрочную быстрорежущую стомана, добра острота и устойчивост на износване, което значително ще повиши ефективността на пробиване. Острието остро благодарение на специален процес на заточване, а скоростта на пробиване е висока. Тренировка притежава висока устойчивост на износване и висока сверлильной способност, което е подходящо за промишлени и битови употреба. Идеален за пробиване на дупки в неръждаема стомана, желязо, мед, алюминии, дърво, акриловом лист. Отнася се за обикновените пистолетной бормашини и электродрели.Спецификация : Тип на продукта : Тренировка Материал : Быстрорежущая стомана Диаметър : 2,8 мм / 3.0 мм (по избор) Списък на пакетите : 20 x Тренировка.

Основни свойства

Избор на купувачи

Футболна Чанта за Обяд от Зелена Боя, Изолиран Обяд-Бокс, Чанта за Пикник на Открито Училище Пътен Контейнер за Храна, Чанти-Охладители

BGN 13.99

❤Размер : 9,1x5,7x8,1 инча / 23x14,5x20,5 см (ДхШхВ)Този пакет за обяд изглежда малък, но с голям капацитет, той е иде

Новини