• New
Быстроразъемный Градински Маркуч 50 Броя С Директен Съединение Бодлива Тръби, Фитинги За Маркучи За 1/4 Резба Фитинги За Водоочистителя Конектори За Напояване На Гр?

Быстроразъемный Градински Маркуч 50 Броя С Директен Съединение Бодлива Тръби, Фитинги За Маркучи За 1/4 Резба Фитинги За

Оценка на продукта:
BGN 12.80

Сума
В магазина

Лесен за свързване конектор за непрекъснат поток на водата е чудесно средство за свързване на градински принадлежности и водопроводни тръбиЛесно се свързва и отсоединяется.Лесна инсталация!Обикновено използвайте вода с ниско налягане с директен глава с бодлива тел 1/4 инча и дърворезба!.Здрав, дълъг експлоатационен живот, широко приети от потребителите.Размер на свързване : маркуч вътрешен диаметър 4 мм Опаковка : 50 бр прав съединител с назъбени и резба с размер 1/4 инча.Лесен за свързване конектор за непрекъснат поток на водата е чудесно средство за свързване на градински принадлежности и водопроводни тръби.Лесно се свързва и отсоединяется.Лесна инсталация!Обикновено използвайте вода с ниско налягане с директен глава с бодлива тел 1/4 инча и дърворезба!.Здрав, дълъг експлоатационен живот, широко приети от потребителите.Размер на свързване : маркуч вътрешен диаметър 4 мм Опаковка : 50 бр прав съединител с назъбени и резба с размер 1/4 инча.Комплекти за бързо свързване може да ви спести много време.Адаптер осигурява солидна, надеждна кацане и херметична връзка.Месинг сферичен кран 1/8"3/8" 1/2" с жак B.Месинг сферичен кран 1/4 "3/8", с вътрешна и външна резба BSP . Пневматичен 1/4 "3/8 `1/2" с вътрешна / външна резба BSP . Вентил с червена дръжка и маркуч с назъбени 8 мм, 10 мм, маркуч, с назъбени 12 мм, . месинг сферичен кран, с назъбени 3/8" с външна резба, с назъбени, месинг . външна резба 1/4 ", дърворезба, бър, с назъбени 6 мм, 8 мм, 10 мм . месингови парченца, сферичен кран с външна резба 1/8 " до 8 мм и 10.Лесна инсталация!Обикновено използвайте вода с ниско налягане с директен глава с бодлива тел 1/4 инча и дърворезба!Здрав, дълъг експлоатационен живот, широко приети от потребителите.Размер на свързване : вътрешен диаметър 4 mm Опаковка на маркуча : 50 бр х прав съединител с назъбени и резба 1/4 инча Е ръчно измерване, и може да бъде грешка в 1-2 мм. се дължи На разликите между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини