• New
FarBoat 3шт 20 мл Диспенсер за Лосион от Матирано Стъкло с Капачка на Бутилка Sampal с Капак с Модел под Дърво за Козметика за Пътуване (0,68 унция, височина 3,4 инча)

FarBoat 3шт 20 мл Диспенсер за Лосион от Матирано Стъкло с Капачка на Бутилка Sampal с Капак с Модел под Дърво за Козметика

Оценка на продукта:
BGN 5.99

Сума
В магазина

[Mailto включва в себе си] 3 бр х Стъклена опаковка за лосион, 20 мл / 0,68 унция. [Неща] Изработена от корпус на стъклени бутилки, пластмасови уплотнителя с издатини и пластмасова капачка с шарките на дървесината. [Определяне] е Подходяща за пълнене на сыворотками, кремове, лосиони, средства за грижа за кожата, дезинфекционни средства за ръцете и други. [Безопасен] е Изработен от действително нетоксичен стъклен материал, както и помпа-опаковка може да блокира вреден въздух и други примеси. [Екип за обслужване на дългите ножове] Ако имате някакви проблеми с качеството на нашите продукти, моля не се колебайте да ни информира за положението си, и ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне, обикновено на съобщение ще бъде отговорено в рамките на 48 часа. [Mailto включва в себе си] 3 бр. х Стъклена опаковка за лосион, 20 мл / 0,68 унция. [Неща] Изработена от корпус на стъклени бутилки, пластмасови уплотнителя с издатини и пластмасова капачка с шарките на дървесината. [Определяне] е Подходяща за пълнене на сыворотками, кремове, лосиони, средства за грижа за кожата, дезинфекционни средства за ръцете и други. [Безопасен] е Изработен от действително нетоксичен стъклен материал, както и помпа-опаковка може да блокира вреден въздух и други примеси. [Екип за обслужване на дългите ножове] Ако имате някакви проблеми с качеството на нашите продукти, моля не се колебайте да ни информира за положението си, и ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне, обикновено на съобщение ще бъде отговорено в рамките на 48 часа.Технически характеристики Тип : Бутилка за проби Обем : 20 мл / 0,68 грама Материал : стъкло и пластмаса Обща височина : 3,4 инча Размер покрива : 1,08 х 1,75 инча (dia * В) Размер на бутилката : 1,42 х 1,61 инча (dia * В).

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини