• New
Излъчватели на капково напояване за 1/4 Тръба за капково напояване С Регулируем поток на водата на 360 Градуса Капкомер Система за Капково напояване Излъчватели за т?

Излъчватели на капково напояване за 1/4 Тръба за капково напояване С Регулируем поток на водата на 360 Градуса Капкомер

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

1 Високо качество.Капково емитер е изработена от висококачествена пластмаса, който е здрав и е подходящ, както за вътрешно, така и за външна употреба. Регулируеми излъчватели. Капково емитер 1/4 " предоставя широки канали за вода, по-голяма дълбочина и по-широко напречно сечение, което повишава устойчивостта към запушване.Можете да регулирате режим на подаване на водата и разстояние на пръскане, до пълно изключване, чрез завъртане на капачката.А на капака капкомер също така може да се отвори за лесна проверка и почистване. Широко приложение.Подходящи за саксии, кадок, почвопокровных растения, градини, цветни лехи, зеленчукови градини, овощни градини с билки, оранжерии, плодов градината, тревата, на самостоятелно отглеждане на растения и така нататък. Лекота на използване.Тези капково излъчватели са подходящи за напоителна тръба с диаметър 1/4 инча с вътрешен диаметър 4 мм За закрепване на маркуча, тя се накисва в края на топла или гореща вода, така че той преди това размягчился. Пластмасов краен за напояване.Тези капково излъчватели, произведени от качествена пластмаса.Дъното остро и лесно вграждане в почвата.Ако имате някакви проблеми с този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се радваме да ви служи в продължение на 24 часа. Високо качество.Капково емитер е изработена от висококачествена пластмаса, който е здрав и е подходящ, както за вътрешно, така и за външна употреба. Регулируеми излъчватели. Капково емитер 1/4 " предоставя широки канали за вода, по-голяма дълбочина и по-широко напречно сечение, което повишава устойчивостта към запушване.Можете да регулирате режим на подаване на водата и разстояние на пръскане, до пълно изключване, чрез завъртане на капачката.А на капака капкомер също така може да се отвори за лесна проверка и почистване. Широко приложение.Подходящи за саксии, кадок, почвопокровных растения, градини, цветни лехи, зеленчукови градини, овощни градини с билки, оранжерии, плодов градината, тревата, на самостоятелно отглеждане на растения и така нататък. Лекота на използване.Тези капково излъчватели са подходящи за напоителна тръба с диаметър 1/4 инча с вътрешен диаметър 4 мм За закрепване на маркуча, тя се накисва в края на топла или гореща вода, така че той преди това размягчился. Пластмасов краен за напояване.Тези капково излъчватели, произведени от качествена пластмаса.Дъното остро и лесно вграждане в почвата.Ако имате някакви проблеми с този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се радваме да ви служи в продължение на 24 часа.

Основни свойства

Item name:
Drip emitters for 1/4 drip irrigation tubing
Material:
Plastic
Color:
Red and black
Size:
1.5*13cm/ 0.59*5.12inches(W*H)
Package:
Including 50pcs drip emitters
Applicaton:
A dripper with drop leading stake for grow bags, pot and container irrigation, in greenhouses, nurseries and garden pot irrigation
Features:
1. 1/4 drip emitter ensures wide water passages, large deep and wide cross-section that improves clogging resistance:
2. Can adjust the water flow mode and sprinkling distance until a complete shut-off by rotating the cap:
3. Each dripper has 8 outlet holes at the top:
4. Drip emitters feature a self-flushing design, provide continuous self-cleaning action even while irrigating. And the cap of the dripper can be removed for cleaning and maintenance. No need to worry about clogging:
5. Irrigation drippers can be attached to end of 1/4'' drip tubing, make sure the hose is softened before connecting, you soak end of 1/4 tubing in VERY hot water before attaching to the dripper, A firm push with a little added wiggling gets the hose on with sprinkler:
6. A dripper with drop leading stake for grow bags, pot and container irrigation, in greenhouses, trees,shrubs,nurseries and garden pot irrigation:

Избор на купувачи

Новини