• New
Вкусен Бял Диван-Канапе, Бижутериен Калъф, Кутия за Пръстени, Миниатюрни Мебели за дома Ковчег за бижута, Държач за Багаж, Кутия-Органайзер (Цвят: бял, размер: Един ра

Вкусен Бял Диван-Канапе, Бижутериен Калъф, Кутия за Пръстени, Миниатюрни Мебели за дома Ковчег за бижута,

Оценка на продукта:
BGN 15.52

Сума
В магазина

Материал : смола, плат Малко сладък органайзер за бижута, европейски кухненски мебели, диван във формата на кутия за съхранение на бижута.Може да побере пръстени, обеци, колие и гривна или други украшения и т. Подарък за момичета и дами, на рождени дни, абитуриентски, Ден на майката, годишнина, Коледа или други поводи.Отлична декорация в банята, в спалнята на къщата на скрин или в гардероба си и т. Материал : смола, плат. Малко сладък органайзер за бижута, европейската кухненски мебели под формата на дивана, в ковчег за съхранение на бижута.Може да побере пръстени, обеци, колие и гривна или други украшения и т. Подарък за момичета и дами, на рождени дни, абитуриентски, Ден на майката, годишнина, Коледа или други поводи.Отлична декорация в банята, в спалнята на къщата на скрин или в гардероба си и т. Материал : смола, плат. Малко сладък органайзер за бижута, европейската кухненски мебели под формата на дивана, в ковчег за съхранение на бижута.Може да побере пръстени, обеци, колие и гривна или други украшения и т. Подарък за момичета и дами, на рождени дни, абитуриентски, Ден на майката, годишнина, Коледа или други поводи.Отлична декорация в банята, в спалнята на къщата на скрин или в гардероба си и т. Параметри : Име : Ковчег за бижута изделийматериал : Резинамодель : -разтегателен диван-фотьойл, Размер : 13*6*8 смуПаковка включва : 1 бр. Кутия за съхранение на бижута (бижута в комплекта не са включени) Забележка : 1. Моля, оставяйте една малка разлика в цвета между реално стока и снимки от разликата между монитора. Моля се допуска малка грешка при измерване.

Основни свойства

Name:
Jewelry Box
jewelry rack:
Material:
Resin
Modeling:
sofa chair
Size:
13*6*8cm
Package Includes:
1 Piece Jewelry Storage Box(Jewelry Not Included):
Note:
1. Please allow a slight color difference between the real item and the pictures due to the difference between monitors.:
2. Please allow a slight measurement error. :

Избор на купувачи

Новини