• New
Аспиратор паяльного дим VEVOR, Абсорбиращ дим мощност 330 W капацитет 270 куб. м, 6-Ступенчатые Филтри с 5 Скорости с wi-fi дистанционно управление за заваряване, лазерно гра?

Аспиратор паяльного дим VEVOR, Абсорбиращ дим мощност 330 W капацитет 270 куб. м, 6-Ступенчатые Филтри с 5 Скорости

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

Степента на пречистване на 99,97% : dc Двигател с мощност 330 W качулки създава мощен поток на въздуха капацитет 270 куб м за отвеждане и пречистване на въздуха.След употреба на степента на пречистване от дим достига до 99,97%, което ви позволява отново да дишам чист въздух. 6-ступенчатые филтри : Абсорбатор изпарения спойка има 6 слоя, за да се гарантира високо качество.Слой 1 представлява памук първичен филтър, ниво 2 представлява полипропилен филтър, слой 3 представлява филтър от фибростъкло, а слоеве 4-6 представляват филтри с активен въглен.Дизайн, правена с наветрената страна позволява на вредни частици и законни ефективно и равномерно, за да осъществи контакт с филтри, като по този начин се повишава ефективността на филтриране.Наистина постигане на липса на емисии. 5 Регулируеми степени на Скоростта ни, включително устройства за отстраняване на заваръчен дим може да се регулира в зависимост от вашите работници нужди.Пет стъпални степени от силна до слаба могат да бъдат инсталирани в съответствие с различни работни изисквания.Когато е на работа, ниво на шум под 60 db. Осигурява тиха и комфортна работна среда, която може да повиши ефективността на вашата работа.Безжично дистанционно управление : Нашата аспиратор заваръчен дим е оборудван с дистанционно управление.Можете лесно да инсталирате поток и времето на разстояние 33 фута.LCD екранът ще бъде ясно показване на информация.Компактен и гъвкав : Нашият дымоудалитель има размери 16,7 x 12,4 x 27,6 инча, което отговаря на размера на хартията А4, че е подходяща за малки запоителни станции и домашни занаяти.Нашите метални затвори плътно затваряне на основната част от филтъра, напълно герметизируя си за предотвратяване на течове.Има четири колела.Сред тях са два запираются на замъка, осигуряват гъвкаво и лесно преместване. Филтърен ефект : 0,3 микрона 99,97%. Системен разход : 270 CFM. Максимална скорост на въртене : 6500 об/мин.

Основни свойства

Избор на купувачи

Цветя Модел на Слънчоглед Трехъярусная Поставка за Торта Плодови Чиния за Десерти, Торти, Бонбони, Плодове Поставка за Опресняване

BGN 16.90

Поставка за торта от безопасно за храни полипропилен, здрава и лесна за употреба, идеален за демонстрац�

Новини