• New
BESTonZON 4 бр. Метална Лидице банка за чай във формата на Ябълка, Кутия за бонбони, на Банката за Мед, Банка за брашно, Банка за Бисквити, Бонбони, Кафе Тенекиен Хранителн?

BESTonZON 4 бр. Метална Лидице банка за чай във формата на Ябълка, Кутия за бонбони, на Банката за Мед, Банка за брашно,

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Сума
В магазина

? Получавате : Комплект от 4 метални калай кутии за съхранение, всяка с размер около 5, 70 x 5, 70 x 5, 20 см, различни цветове, в зависимост от вашите нужди ? Високо качество И трайност : Продуктът е произведен от висококачествена ламарина, която е различна здравина и трайност, я не е лесно да се деформира и да се повреди, тя герметична и е безопасна и може да се използва многократно, в продължение на дълго време. ? КРЕАТИВНА форма : Тези консервени кутии за съхранение на са оформени, много реалистична, мила и креативную, красива и привлекателна, много декоративни. ? ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Този мини-чайник е предназначен за съхранение на билкови чайове, ядки, зеленчуци, зърнени култури, сушени плодове и т., Те също правят страхотни подаръци за други, и това им хареса. ? ГАРАНЦИЯ за КАЧЕСТВО И сервиз : Ние винаги държим в предоставяне на висококачествени продукти и задоволително следпродажбено обслужване на едно.Ако има някакви проблеми със закупените от вас стока, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим възможно най-скоро.Високо качество И трайност : Продуктът е произведен от висококачествена ламарина, която е различна здравина и трайност, я не е лесно да се деформира и да се повреди, тя герметична и е безопасна и може да се използва многократно, в продължение на дълго време.КРЕАТИВНА форма : Тези консервени кутии за съхранение на са оформени, много реалистична, мила и креативную, красива и привлекателна, много декоративни.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Този мини-чайник е предназначен за съхранение на билкови чайове, ядки, зеленчуци, зърнени култури, сушени плодове и т., Те също правят страхотни подаръци за други, и това им хареса.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини