• New
Шиномонтажные Лъжици Рычажные Гуми L Мотоциклет Велосипед Професионален Комплект инструменти За смяна на колелата Шиномонтажные Лъжици Рычажный Ютия (3 * 11)

Шиномонтажные Лъжици Рычажные Гуми L Мотоциклет Велосипед Професионален Комплект инструменти За смяна на колелата Шиномонтажные

Оценка на продукта:
BGN 55.67

Сума
В магазина

⭐Прилагане на-Инструментална лъжица за промяна гуми отлично за смяна на гуми много мотоциклети и мотори в гаража или пътуване ⭐ Лесен за използване - Висококачествена найлонова конструкция защитни облицовки за гуми, което ги прави издръжливи.Пластмасова дръжка това ложечного инструмент ще ползва ръката си и да се улесни задачата за смяна на гуми. ⭐ Услуги - Ние носим отговорност за продукта и вярваме в качеството на продукта.Професионални функции и висока надеждност ще ви предостави нов опит и удовлетвореността на всеки клиент.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, ние ще отговорим на тях по всяко време.Изработена от закалена автомобилната стомана с полиран хромирано покритие, лъжица за рычажного инструмент за гуми се отличава с висока якост, устойчив на атмосферни влияния и корозия. ⭐Прилагане на-Инструментална лъжица за промяна гуми отлично за смяна на гуми много мотоциклети и мотори в гаража или пътуване. ⭐Прилагане на-Инструментална лъжица за промяна гуми отлично за смяна на гуми много мотоциклети и мотори в гаража или пътуване. ⭐Прилагане на-Инструментална лъжица за промяна гуми отлично за смяна на гуми много мотоциклети и мотори в гаража или пътуване. ⭐Прилагане на-Инструментална лъжица за промяна гуми отлично за смяна на гуми много мотоциклети и мотори в гаража или пътуване. ⭐Прилагане на-Инструментална лъжица за промяна гуми отлично за смяна на гуми много мотоциклети и мотори в гаража или пътуване. ⭐ Основният ефект на - Комплект лъжици за премахване на гуми е с цел намаляване на щети джанти, когато инсталирате или отнемане на гуми, протектор на джантата гуми помага за защита на вашите дискове от scuffs и надраскване, при смяна на гуми.Параметри : Състояние : Абсолютно новия Материал : Стомана, пластмаса Цвят : Показан е като на снимката Вид на размер на лост : #1 : 1*14.5"+2*11", #2 : 3*11", #3 : 3*14.5" ( Допълнително) Дължина : показва като на снимката Тегло на опаковката : около 725-818 г/25,6-28,9 грама Приложение : за повечето мотоциклети Осъществяване Списък : 3 * Лъжица за рычажного инструмент за гуми 2 * Защита на джантата гуми 6 * Ядра клапани 1 * Стволови клапан Бележки : 1.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини