• New
Подаръци HULASO Boss Lady за жени, Подаръци за Шефа, Чаши за Кафе в Короната, Подаръци за Шефа, за жени, Шефове и мениджъри, Забавни Подаръци за Рожден Ден в Чаша е 16 унции за ?

Подаръци HULASO Boss Lady за жени, Подаръци за Шефа, Чаши за Кафе в Короната, Подаръци за Шефа, за жени, Шефове и мениджъри,

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

【ПРЕКРАСЕН ПОДАРЪК ЗА ЖЕНИ】 Ако търсите красива и вдъхновяваща подарък за жени, ето го!Този елегантен набор от кафе чаши - идеалният подарък за начальницы, съпруга, приятелка, майка, най-добрата ти приятелка или сестра 【ОПАКОВКА за ПОДАРЪК】 Няма нужда да се опаковат.Красива черна кутия е готова за пакетиране и дарению!В комплекта е включена 1 * черна подарък кутия, 1 * кафеена чаша boss lady gold с капак, 1 * златна лъжица и 1 * поздравителна картичка. 【СЛАДЪК капак за ЧАША КАФЕ】 Нашата капак за чаши със златна корона ще подобри вашия опит в пиенето на кафе, благодарение на луксозния дизайн.Също така, този елегантен и сладък комплект чаши напомняне на шефа си, че на шефа си хареса нещо, което може да предаде любовта си пред всички.Търсите перфектния подарък за своята начальницы?.Ние знаем колко е трудно да се намери перфектния подарък, така са приготвили за вас тази мила и забавна чаша с надпис "boss lady".Тази чаша с капак - идеален подарък за този, на когото искате да кажете "благодаря"!Забавен подарък за шеф, Коледа, деня на благодарността, Ден на раждане, пенсиониране, юбилей и на бала.Висококачествени материали и качествена поддръжка. ✔Материали чаши : керамика. ✔Цвят : златен и бял. ✔ Капацитет : 12 грама за ежедневието. ✔Опаковка : Кутия.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини