• New
Bettomshin Набор от Централните Тренировки с Самоцентрирующимся тръба на шарнирна Връзка, Основен Перфоратор, Инструмент за Отвора на прозореца на Кабинета, Определен?

Bettomshin Набор от Централните Тренировки с Самоцентрирующимся тръба на шарнирна Връзка, Основен Перфоратор, Инструмент

Оценка на продукта:
BGN 34.07

Сума
В магазина

[Набор от 5в1] : 4 тренировки на централната размер + 1 шестограмен ключ [Универсален джолан] : Стандарт шестостенния опашка е подходяща за всички бита на електрически инструменти и быстросменных патрони. [HSS] : Изработен е от бързорежеща стомана, за да се гарантира устойчивост. [Уникална функция] : Подпружиненная външна употреба с фаской държи бърза тренировка в центъра за получаване на перфектни контролни дупки, което е по-лесно пробиване на прецизни отвори. [Широко приложение] : много точни тренировки се използват за пробиване на прецизни контролни отвори на врати панти шкафове, дръжки, повдигащи кутии и друг хардуер.Технически характеристики : Материал : быстрорежущая стомана (HSS) Функция : Регулируема дълбочина на пробиване, извадете тренировка за лесна подмяна.Стандартен шестостенния опашка е подходяща за всички бита на електрически инструменти и быстросменных патрони.Подпружиненная външна употреба с фаской държи бърза тренировка в центъра за получаване на перфектни контролни дупки, което е по-лесно пробиване на прецизни отвори.Много точни тренировки се използват за пробиване на прецизни контролни отвори на врати панти шкафове, дръжки, повдигащи кутии и друг хардуер.Съдържание на пакета : 4 x Самоцентрирующиеся Биты1 x Шестостенния ключ.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини