• New
ihtha Коледна Украса 2022 Коледен Гном Титуляр За Прибори, Поставки за прибори за хранене Сребро, Джобове, Комплект Лъжици, Вилици, Чанти за Празничната Коледно Парти, У?

ihtha Коледна Украса 2022 Коледен Гном Титуляр За Прибори, Поставки за прибори за хранене Сребро, Джобове, Комплект

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

【Материал премиум-клас】 Поставка за коледно съдове за готвене, Изработени от мека и удобна нетканой тъкан, която е здрав и може да се прилага многократно 【Украса на коледната трапеза】 Титуляр за ястия с коледните гномом се различава от финес и дизайн, може да бъде изпълнен от всичко - от бонбони, подаръци до прибори за хранене, такива като вилици и така нататък. Идеалното творческа украса за коледна вечеря, може малко да се забавлява вашето коледно парти и празничен сезон.Коледни държачи за десертно сребро Gnome 3 различни цвята.Тези коледни държачи за десертно сребро - отличен подарък за домакинята или всеки, който обича zvanыe вечери.Лесно получите Повече смях и комплименти от гостите си, които можете да споделите със семейството и приятелите Си. 【Най-добрият подарък за празника】 Красиви чанти с джуджетата и притежателите на вилици - страхотни подаръци за Коледа и Нова година, идеална украса за коледна вечеря.Това трябва малко да се забавлява вашият празничен или зимна маса за хранене. 【Широко приложение】 Този коледен държач за прибори за Украса на масата е Отличен за коледно парти, Коледа, коледна парти, карнавал, си официална вечеря, housewarming, честване на празника, абитуриентски бал, костюмированной партита, тематични партита или партита по повод рождения ден и така нататък. Коледна украса 2022 Коледен гном Титуляр за Притежателите на съдове за трапезно сребро Джобове Набор от лъжици и вилици Чанти за празничната коледно парти Украса на масата за хранене Коледни държачи за десертно сребро Gnome, чанта за съдове Gnome и чанта за съхранение на капачки за вилици Коледна съдове за Украсата на масата, за да ужинаперфектные украса на масата : Тези коледни държачи за десертно сребро gnome са красиви декорации за вашия празник, Коледа, този реквизит се засили празничната атмосфера на Коледа, много добавяне към фестивала и празнични дни.Идеален подарък за Коледа : Тези влакчета за коледното съдове ще станат чудесен подарък за домакинята или всеки фен наричат вечери.

Основни свойства

Size:
as picture shown
Color:
as picture shown
Package Included:
1 x Christmas Silverware Holders :

Избор на купувачи

Двойка: Северна перспективата на Новия четырехугольника църквата на Христос в Оксфорд; Южна перспективата на Новия четырехугольника

BGN 46.05

ГравюриИ двете са отпечатани на хартия с воден знак.["Северна перспективата на Новия четырехугольника ц

Новини