• New
Cabilock 3 бр. Стелажи за съхранение на Рафтовете Рафтове за съхранение Стенен Органайзер Рафтове За Съхранение на Рафт Висящи Стелажи за съхранение на Монтиране на Ба?

Cabilock 3 бр. Стелажи за съхранение на Рафтовете Рафтове за съхранение Стенен Органайзер Рафтове За Съхранение на Рафт Висящи

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

Срок НА СЪХРАНЕНИЕ - за Лесно свързване с помощта на лепило 2 куки (включени в комплекта)СТЕЛАЖИ за СЪХРАНЕНИЕ С куки - Идеалното решение за съхранение на вещите във всяка стая на стената спални, кухня, офис, спалня, кухня, всекидневна.ОКАЧЕН ТИТУЛЯР на скарата може да се сложи на канцеларски материали, писма, малки растения в саксии, бижута и други дребни елементи.СТЕЛАЖИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ - Стенен метален органайзер с куки помага назначени и организиране на ключове, каишки, градински инструменти и други малки предмети.Рафтове за съхранение, монтирани на стената-Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Списък на опаковки, 3 x рафтове за съхранение Характеристики - Стенен метален органайзер с куки помага да се мотае и организиране на ключове, каишки, градински инструменти и други малки предмети стенни полк с куки. - Лесен монтаж с помощта на лепило 2 куки (включени в комплекта) висящи стелажи за съхранение. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и реалното стока, монтиран на стената рафтове за съхранение. - Идеалното решение за съхранение във всяка стая, монтиран на стената титуляр в спалнята, кухня, офис, хотел, кухня, всекидневна. - Размер : 31,8 х 9,5 х 9,5 см рафтове за съхранение с куки. - Материал : Метал. - Можете да сложите на скарата канцеларски материали, писма, малки растения в саксии, бижута и други дребни елементи.Описание на продукта Багажник-органайзер Багажник е изработена от метален материал за сигурно съхранение на вашите вещи.монтиране на багажник за съхранение на Рафт създава пространство за писма, слънчеви очила или снимки в рамка и декоративни растения в саксии.стенни полк с куки Този предмет може да се използва като рафт за съхранение или като украшение.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини