• New
Електроинструмент Малко Мелница Волфрамов карбид Самотен период от Джолан 14mm Ротари за Машинно оборудване, Автомобили, Корабостроене, Химическа промишленост Маш?

Електроинструмент Малко Мелница Волфрамов карбид Самотен период от Джолан 14mm Ротари за Машинно оборудване, Автомобили,

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

☑ Е изработен от термообработанного волфрамов карбид, твърдост което може да достигне HRC70, остър и здрав ☑ Добро качество на обработка, висока степен на покритие.Може да се обработват в различни кухини прес-форми на висока точност на формата. ☑ Е Широко използван за обработка на метали, производство на инструменти, машини, конструиране на модели, за дърворезба, бижута, заваряване, заваряване, леене, облекчаване на чеп, шлифоване, прехвърляне на цилиндровата глава и скулптура. ☑ Бързо отстраняване на материал и гладък завършек. Различни форми и размери-с челен нарязани за обработка на вътрешни контури и торцевого смилане. Набор от карбид бита с опашка 1/4 инча подходящ за повечето пневматични инструменти и машини, машини с ротационен принцип глава. ☑ Твърдосплавен ротационен заусенец основно се използва в электроинструментах или пневматични инструменти (също така могат да бъдат монтирани на металорежещи машини), а скоростта на въртене обикновено е 6000-50 000 об/мин. Функция : ★ Използването на продукта1.Тънка работа с различни метални форми, като например обработка на прес-форми за обувки и т. Използва се за гравиране на различни метални и неметални процеси, като гравиране на матрици за изрязване на занаятчийски сувенири 3. Почиства светкавица, разменяйте, заварени шевове, отливки, изковки, заварени шевове, като заводи на машина за леене, корабостроителници са, автомобилни заводи и т. Използва се за заваряване, заоблени и обработка на канали от различните механични части, почистване на тръби, на облицовки повърхността на вътрешната дупка механични части, като машиностроительный завод, ремонтна работилница и т. Използва се за ремонт на работното колело, например като фабрика за производство на автомобилни двигатели.★ Инструкция за использованиюкарбидный ротационен заусенец основно се използва в электроинструментах или пневматични инструменти (също може да бъде инсталиран на станове), а скоростта на въртене обикновено е 6000-50 000 об/мин.

Основни свойства

◆ Name:
F Style Tungsten Carbide Burr for Rotary Die Grinder
◆ Shank Dia:
1/4”(6mm)
◆ Cutter Head Dia:
6mm/8mm/10mm/12mm/14mm/16mm
◆Meterial:
Tungsten Carbide
Package includes:
1 x Tungsten Carbide Burr:

Избор на купувачи

Новини