• New
PopLife Оранжевото Кленовое Дърво 3D Всплывающая Есенна Картичка - Годишнина, Всплывающая Картичка за Рожден Ден, Благодаря, Поздрави, свети валентин - за мама, за Дъщер?

PopLife Оранжевото Кленовое Дърво 3D Всплывающая Есенна Картичка - Годишнина, Всплывающая Картичка за Рожден Ден, Благодаря,

Оценка на продукта:
BGN 6.07

Сума
В магазина

?→ ИДЕАЛНАТА ПОЗДРАВИТЕЛНА КАРТИЧКА за Есента или любител на есента, също е подходяща за съобщения "Выздоравливай" и "Сочувствуй"Ще се насладите на пощенски картички, pop от Pop Life!. ?→ ВКЛЮЧВА : Една празна подсказка картичка Pop Life 3 D размер на 7,5 x 6 инча и един обичай, плик за подарък или за изпращане по пощата. ?→ СЦЕНА : При отварянето на pop триизмерни есенни листа на дърво, за да се харесат на получателя.Увеличен детайл от стъблото, корените и листата, тази картичка незабываема.Цветна и забавна, тази всплывающая картичка съдържа и изрязани с лазер украшения във формата на златисто-оранжева явор клони и птици в предната част на корицата, на които канят на получателя да открият есенната атмосфера вътре!. ?→ МНОГОКРАТНО ИЗПОЛЗВАНЕ : Отрежете въжето конец или тръстика и използвайте прозорец като самостоятелно декорация на офиса или на единствения по рода си коледна украса за вашата коледна елха!. ?→ Станеш ГЕРОЙ : най-Накрая, пощенска картичка и подарък за всеки повод, от Ден на баща си преди сватбата.Те ще се влюбиш в това дълги години. ?→ ИДЕАЛНАТА ПОЗДРАВИТЕЛНА КАРТИЧКА за Есента или любител на есента, също е подходяща за съобщения "Выздоравливай" и "Сочувствуй".Ще се насладите на пощенски картички, pop от Pop Life!. ?→ ВКЛЮЧВА : Една празна подсказка картичка Pop Life 3 D размер на 7,5 x 6 инча и един обичай, плик за подарък или за изпращане по пощата. ?→ СЦЕНА : При отварянето на pop триизмерни есенни листа на дърво, за да се харесат на получателя.Увеличен детайл от стъблото, корените и листата, тази картичка незабываема.Цветна и забавна, тази всплывающая картичка съдържа и изрязани с лазер украшения във формата на златисто-оранжева явор клони и птици в предната част на корицата, на които канят на получателя да открият есенната атмосфера вътре!. ?→ МНОГОКРАТНО ИЗПОЛЗВАНЕ : Отрежете въжето конец или тръстика и използвайте прозорец като самостоятелно декорация на офиса или на единствения по рода си коледна украса за вашата коледна елха!.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини