• New
Mobestech 1 бр. за домакинството на Каботажните богат на функции Повдигнати Пластмасов Полк Бял преносим Компютър Принтер с Стояком Притежателя на Стелажи за Лаптоп Го?

Mobestech 1 бр. за домакинството на Каботажните богат на функции Повдигнати Пластмасов Полк Бял преносим Компютър Принтер

Оценка на продукта:
BGN 2.67

Сума
В магазина

Нарастващата стойка за монитор : Благодарение на конструкцията чекмедже тя може да се използва за съхранение на канцеларски материали, всички всячины или козметика, което ви осигурява по-голямо удобствоПоставка за монитор : Продуктът е предназначен за дома или офиса, за да увеличите своята височина на монитора, което прави разглеждане на екрана на вашия КОМПЮТЪР по-удобно.Издигане на монитора на компютъра : Когато на монитора на компютъра повдигнат врата повече не ще боледува дължи на ниското ниво на компютър.Чекмеджето за организатор : Изискан дизайн с изящни детайли, багажник лесно да проникна и да се деформира. Поставка за монитор : е Изработена от приятен материал, тази поставка за екрана безопасно и надеждно.Пратката включва 1 х поставка за монитор Характеристики -Цвят : бял Домакински стойка за съхранение -Материал : чекмеджета за екрана от ABS-пластмаса -Изработен от ABS материал, той е здрав, и можете да го използвате в продължение на дълго време настолна поставка за компютър. -Прост стил на външния вид, лъскав, без примеси, подходящи за всеки стил на оформяне на влакчета за съхранение на КОМПЮТЪРА. -Размер : 24,00 X17,00 X10,00 см. / 9,43 X6,68 X3 стойка за монитор. -Продуктът е предназначен за дома или офиса, за да увеличите своята височина на монитора, който ви позволява да гледате на екрана на PC с по-удобен возвышением на монитора. -Универсална поставка за КОМПЮТЪР, лаптоп.Този обект е многофункционален, той може да се използва за зареждането на вашия монитор, може да се използва като поставка за съхранение на монитора на компютъра. -Тънка рана с изтънчени детайли, багажник лесно се справи и деформира притежателя на компютърен монитор.Описание Товараподдерживающая платформа за десктоп на монитора е Изработен от ABS материал за дълъг и трайни употреба. поставка за монитор за съхранение повдига вашия компютър на удобна височина на преглед, за да се намали натоварването на шията и очите. поставка за настолен принтер Също може да стане добър избор за подарък за вашите приятели-офис работници, тя им много се радвате.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини