• New
1 бр. Пръстен за колеж, Забавно, Практично, Офис, на Хартиен Контейнер за животните С Шарките, Декоративна Капачка За Съхранение, Офис Прах Под налягане, Без да е Орга?

1 бр. Пръстен за колеж, Забавно, Практично, Офис, на Хартиен Контейнер за животните С Шарките, Декоративна Капачка За Съхранение,

Оценка на продукта:
BGN 5.14

Сума
В магазина

КОНТЕЙНЕР ЗА ОФИС ОТПАДЪЦИ - Изработен от полипропиленови материали, издръжливи и с дълъг срок на службаКОФАТА за БОКЛУК - много очарователно, подходящи за всеки стил на декорация, може да бъде инсталиран във вашия дом или офис.КОШЧЕ ЗА ОТПАДЪЦИ - Стилна и дизайнерска, която ще красят вашия дом или офис на съществуващата кошница. КРЪГЛА КОШНИЦА за БОКЛУК - ще даде повече красота и чар хола и ще донесе удобство за вашето ежедневие.КУХНЕНСКО КОФА за БОКЛУК е много подходящ за използване в спалня, хол и офис.КОНТЕЙНЕР ЗА ОФИС ОТПАДЪЦИ - Изработен от полипропиленови материали, издръжливи и с дълъг срок на служба.КОФАТА за БОКЛУК - много очарователно, подходящи за всеки стил на декорация, може да бъде инсталиран във вашия дом или офис.КОШЧЕ ЗА ОТПАДЪЦИ - Стилна и дизайнерска, която ще красят вашия дом или офис на съществуващата кошница. КРЪГЛА КОШНИЦА за БОКЛУК - ще даде повече красота и чар хола и ще донесе удобство за вашето ежедневие.КУХНЕНСКО КОФА за БОКЛУК е много подходящ за използване в спалня, хол и офис.Пратката включва 1 х кофата за боклук, Особености - придайте повече елегантност на вашето домашно пространство и доведете много удобства във всекидневния си живот. - Размер : около 24,00 X22,00 X22,00 см. / 9,43 X8,65 X8,65 инча - добър Материал, трайна, екологично чист, икономичен и практичен. - Се използват висококачествени полипропиленови материали, екологично чисти, безопасни, без мирис и издръжливи. - Стилен и дизайнерски вариант за декорация на вашия дом или офис на вашите съществуващи. - Материал : полипропилен - кофа за Боклук отговаря на основните нужди на хората в ежедневния выбрасывании боклук.Кошче за отпадъци с информация за продукти, която заслужавате.Офис контейнер за боклук е Изработена от висококачествени полипропиленови материали и е трайна. кофата за боклук, без капак, по-удобен за използване. кухненско кофата за боклук, Ако търсите практично кофата за боклук, за офиса, тогава не трябва да пропускате нашата кофа за боклук.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини