• New
Строителен лепило Kraken Bond High Так - Бял Водоустойчив Хибриден лак за тежки строителни материали, керемиди, Бетон, камък и метал, лепила за лепене на външните панели | 3 ?

Строителен лепило Kraken Bond High Так - Бял Водоустойчив Хибриден лак за тежки строителни материали, керемиди, Бетон, камък

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

【????? ????】 Нашият строителен лепило с висока адхезия; е създаден специално като универсално лепило за лепене на различни изключително тежки строителни материалиБлагодарение на високо крайната здравина на свързване, компонент 771,61 кг / 3,93 инча, той дава възможност за снаждане на широка гама от материали и повърхности.Той превъзхожда стандартния строителен лепило. 【??????? ?? ??????????? ?????】 Са приложими за всички видове повърхности, дори и на мокри и хлъзгави.Идеален за ремонт и строителство с помощта на цимент, мрамор, керамика, камък, плочки, гранит и т., могат да се използват като водоустойчиви лепила както на закрито, така и на открито в строителната индустрия. 【???? ?? ????】 Хибриден полимерна глина с висока адхезия; предлага се в опаковка 9,8 oz без конопатящего пистолет.Подходящ за монтаж в тежки условия и залепване с помощта на пистолет за конопатки или рязане с нож. 【????? ???????】 Повърхността на склеиваемого материал трябва да бъде колкото е възможно по-широко, а лепилото трябва да се прилага върху цялата повърхност, особено при монтирането на тежки предмети.Осигурява изключително висока издръжливост, и след определяне връщане назад вече няма. 【????????? ????????】 Залепен до широк спектър от строителни материали, включително елементи за облицовка на стени и таван панели, звуко изолационни панели, изолационни панели, обшивки и рамки на сгради, дървени и пластмасови апликации, декорации и рамки, дръжки на врати, первази, первази и изложение плочи, готови строителни елементи в рамки и подове. 【????? ????】 Нашият строителен лепило с висока адхезия; е създаден специално като универсално лепило за лепене на различни изключително тежки строителни материали.Благодарение на високо крайната здравина на свързване, компонент 771,61 кг / 3,93 инча, той дава възможност за снаждане на широка гама от материали и повърхности.Той превъзхожда стандартния строителен лепило. 【??????? ?? ??????????? ?????】 Са приложими за всички видове повърхности, дори и на мокри и хлъзгави.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини