• New
Висящи лампи ELYONA от Каучуково дърво и метал, Индустриален Окачен лампа, Регулируема дължина, 11,6 , Модерен Селска Бар, Подвесное осветление за Кухненския Остров, тра?

Висящи лампи ELYONA от Каучуково дърво и метал, Индустриален Окачен лампа, Регулируема дължина, 11,6 , Модерен Селска

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Сума
В магазина

?【Матиран черен метален оттенък на най-високо качество 】① Вместо процеса на боядисване със спрей за повърхностно печене боя се използва беспыльный процес ELYONA с постоянна температура, който гарантира липсата на замърсяване и гладкост на цвят, който не се напуква, по-траен и стабиленПросто изплакнете с вода или избършете с влажна кърпа, след което подсушете. ② Е Изработен от естествена желязна руда от най-високите планини, разтопена при ултра-висока температура 1538 ℃ за да се гарантира липсата на примеси. ?【Защо можете да се доверите на твърда дървесина ELYONA?】① За разлика от дърво зърна хартиената повърхност древесноволокнистой плочи, залепени с неизвестна дървесен талаш вътре, масивна дървесина ELYONA е водонепроницаемое покритие, което не води до деформация на ръбове при контакт с вода не съдържа лепило и формалдехид. ② Е Изработен от сертифицирана FSC гладко каучуково дърво, което показва, че използваната дървесина отговарят на строгите екологични стандарти на FSC. ③ Висящи тела има определено тегло, за да се гарантира, че кабелът не е согнется при подвешивании. ?【 Голям размер и регулируема височина】① Размер : Макс.6"W x 11,6"Г Тавана козирка диаметър 4,72". Кабели за регулиране на височината са включени в комплекта.Този висящ лампа може да се инсталира на всеки височината на тавана и на вдаването. ② Е Посочен ETL.Поддържа всички led /CFL/Edison или други лампи с мощност по-малко от 40 W, с цокъл E26 При използване на диммера, а затемняемую лампа може да се забавят. (Крушки В комплект не са включени). ❥ (Имаме размери 11,6 "и 8" за различни варианти). ?【Поддръжка Модерен и промишлен Метален окачен лампа】① Просто избършете с влажна кърпа, след което подсушете.Преди да сме били покрити с минерално масло, и ние все пак препоръчваме на покрива минерални или зехтин 1-2 пъти на 3 месеца, за да направи дървен материал е по-видоизменени. ② Висящи лампи ELYONA, изработени от класически каучуково дърво и желязо, прости и елегантни. създават съвременна индустриалната атмосфера.

Основни свойства

Избор на купувачи

Напоителна Система Qiilu Микро-Система за капково напояване на 25 м Завод Самополивающийся Градински Маркуч, Комплекти САМ Микро-Система

BGN 12.33

Напоителна Система Предоставя Всичко Необходимо За прилагането на Излъчващи тръби На градини и точка, �

Новини