• New
Нов Lon0167 40 мм Режещ инструмент с Диаметър 6 мм, управляемият тренировка с надеждна ефективност TCT, директно тренировка на околовръстното трион сив цвят (id: e23 заместв?

Нов Lon0167 40 мм Режещ инструмент с Диаметър 6 мм, управляемият тренировка с надеждна ефективност TCT, директно тренировка

Оценка на продукта:
BGN 2.33

Сума
В магазина

Материал : TCT; (е трайна в употреба) пакет Съдържание : 1 x околовръстен трион (нова технология), 1 висококачествен продукт x спиральное тренировка; Име на продукта : Околовръстен трион Безупречен диаметър на отвора за пробиване на : 10 мм/0,4 "; Обща дължина : 65 мм /2,6". Общо тегло : внимателно подбрани 130 g; Дълбочина трион за дупки : ум-разпенващ 18 мм /0,7". Диаметър на рязане : несравнима 40 мм / 1,6"; Диаметър на спирално свредло : 6 мм /0,24". Функции : Директно тренировка с добро качество на изработката; Цвят : чист грей. Съвети : поради различните монитори, осветление на снимане, фактори на околната среда и други причини, има някои разлики в цвят, които съществуват обективно и не може да се избегне.Но обикновено това не се отрази на употребата на продукта, ако се интересуваме от това, моля, разгледайте внимателно, преди да купите. благодарим ви!Прецизна пилинг за интензивна употреба на разумна цена и лесна повторно заточване, качество на изработката с нейна помощ може лесно да се увеличи препоръчани съществуващите отвори и пробиване на дупки по всяка дъга на кръга.Съвет TCT е специално разработена за прецизно преминаване през дупки в крайна сметка и тънки заготовки, чудесно за пробиване на скритите панти и врати часа.Трябва да се работи с електрически сверлильным инструмент, който е в комплекта не е включена.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини