• New
СПЕЦИАЛНИ Телени Закачалки 100 бр., Метална Метална Закачалка за дрехи на Едро за дрехи, Компактни Метални Закачалки Нескользящие 16 инча, 12 Калибър-Тънки за костюми, ?

СПЕЦИАЛНИ Телени Закачалки 100 бр., Метална Метална Закачалка за дрехи на Едро за дрехи, Компактни Метални Закачалки Нескользящие

Оценка на продукта:
BGN 25.33

Сума
В магазина

100 от Опаковки от закачалки за дрехи от здрава метална тел със стандартен размер, универсални както за възрастни така и за децаЦвят сребрист - Елегантен външен вид.Здрава конструкция за вашето облекло, такова като риза, палто, детски дрехи и т. Дължина : 16 инча.Дебелина : 0,1 инча/12 калибър, по-дебели от 14,5 калибър, 13 калибри.Спестява място при редовна употреба, здрав, за да продължи дълго, е идеално за това, което имате нужда от дома и в общежитието. Забележка : да не се използва за дрехи за повишена здравина, предпазва от огъване.Гаранция : Ние предоставяме сервизно обслужване в рамките на 12 месеца.Ако установите, че полученото количество е недостатъчно или някакви други проблеми с качеството, след получаване на продукта, моля, не се колебайте да се свържете с нас, за да се закърпи това за вас. - 100 опаковки от закачалки за дрехи от здрава метална тел със стандартен размер, универсални за възрастни и деца. - Сребрист цвят - Елегантен външен вид.Здрава конструкция за вашето облекло, такова като риза, палто, детски дрехи и т. - Дължина : 16 инча.Дебелина : 0,1 инча/12 калибър, по-дебели от 14,5 калибър, 13 калибри. - Икономия на място, когато се използва редовно, здрав, за да продължи дълго, е идеално за това, което имате нужда от дома и в общежитието. - Забележка : да не се използва за дрехи за повишена здравина, предпазва от огъване.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини