• New
OasisSpace Сверхмощное Стол за душ с облегалка и подлакътници 300 килограма, Стол за баня с дръжките - Седалка за душ без изрезки за инвалиди, хора с увреждания, възрастни ?

OasisSpace Сверхмощное Стол за душ с облегалка и подлакътници 300 килограма, Стол за баня с дръжките - Седалка за душ

Оценка на продукта:
BGN 37.27

Сума
В магазина

Алуминий ❤️ 【ТРАЙНИ, НАДЕЖДНИ гумени крачета против хлъзгане на всеки крак осигуряват допълнителна подкрепа и не се плъзгат по мокра повърхност. ❤️ 【ПОДВИЖНИ подлакътници И облегалка】 Подвижни подлакътници и облегалка улесняват производство на столове за душата на собствените си ръце за възрастните хора в най-различни случаи.Универсално приложение за баня, дневна и спалня.Без инструменти, лесно се монтира за 8 минути. ❤️ 【КРАКА с регулируема ВИСОЧИНА】 Стол за душ с 6 нива може да бъде гъвкаво регулиране за хора на различна възраст и ръст.Благодарение на гамата от 16 "до 21" лека рама лесен за носене, за допълнително удобство.Представляват изключително важно средство за душата, за тези, на които е трудно да стоят дълго време или е някой проблеми с равновесие.Много широка седалка за душ оборудвано с меки дръжки и облегалката, за да се увеличи максимално опростяване на процеса на изправяне и сядане.Настанете се удобно и защищенно, да вземе душ.

Основни свойства

Избор на купувачи

Домакински Поставка за Торта, Керамични Сладкарница с Чиния с Дървена основа, Сватбена Украса, Табла за Десерт, Стъклен Сервировочный

BGN 0.33

В моя магазин има купол за торти с различни размери, аз мисля, че за вас винаги ще има подходящМясто на уп

Новини