• New
Слънчеви Светлини за пешеходна пътека, 8 Опаковки Слънчеви светлини За улиците, Водоустойчив, от здрач до зори До 12 часа, Градински Фенери за проследяване на слънче?

Слънчеви Светлини за пешеходна пътека, 8 Опаковки Слънчеви светлини За улиците, Водоустойчив, от здрач до зори До 12 часа,

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

【IP44 и устойчивост на атмосферни влияния】 на слънчева светлина за външни непромокаеми използване на висококачествен материал ABS по-трайни и не ръжда, отколкото евтини слънчеви градински фенериIP44 Издържа на вятър, дъжд, виелица, студ.Не се притеснявайте за това, че течове на вода и корозия се отрази на работата газонного осветление, всички слънчеви тротоарни лампи са строго проверени за да се гарантира дълъг период на употреба. 【От здрач до зори и автоматично включване / изключване на】 Освещайте слънчевата пътека в рамките на деня, превърнете я в електричество и се съхранява за осветление на вашата градина през нощта.Автоматично се включва в здрач и се изключва на зазоряване.Този външен слънчевата светлина по-экологичен, и не му е нужно да похарчите нито лев по сметки за електричество.Изискан настройки ще представи ви неочаквана изненада преди настъпването на нощта. 【Широко приложение】 : Слънчев пейзаж лампа създава красиви скрити мотиви на земята и придава очарователно декоративно блясък на пистата, н градина крыльцу, неблагодарна, двор.Красив външен вид прави тези соларни лампи хубава обстановка, дори и през деня. 【Креативен дизайн и атрактивен модел】 Външни соларни улични лампи добре проектирани и да имат удобен външен ключ, отличен дизайн осветление в голяма степен отговаря на вашето различни осветлението и н градина декора, такова като Хелоуин и Коледа. 【Че получавате】 Висококачествени продукти и внимателно обслужване на клиенти.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас и ние ще ви дадем задоволителен отговор. 【IP44 и устойчивост на атмосферни влияния】 на слънчева светлина за външни непромокаеми използване на висококачествен материал ABS по-трайни и не ръжда, отколкото евтини слънчеви градински фенери.IP44 Издържа на вятър, дъжд, виелица, студ.Не се притеснявайте за това, че течове на вода и корозия се отрази на работата газонного осветление, всички слънчеви тротоарни лампи са строго проверени за да се гарантира дълъг период на употреба. 【От здрач до зори и автоматично включване / изключване на】 Освещайте слънчевата пътека в рамките на деня, превърнете я в електричество и се съхранява за осветление на вашата градина през нощта.Автоматично се включва в здрач и се изключва на зазоряване.Този външен слънчевата светлина по-экологичен, и не му е нужно да похарчите нито лев по сметки за електричество.Изискан настройки ще представи ви неочаквана изненада преди настъпването на нощта. 【Широко приложение】 : Слънчев пейзаж лампа създава красиви скрити мотиви на земята и придава очарователно декоративно блясък на пистата, н градина крыльцу, неблагодарна, двор.Красив външен вид прави тези соларни лампи хубава обстановка, дори и през деня. 【Креативен дизайн и атрактивен модел】 Външни соларни улични лампи добре проектирани и да имат удобен външен ключ, отличен дизайн осветление в голяма степен отговаря на вашето различни осветлението и н градина декора, такова като Хелоуин и Коледа.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини