• New
ACLBLK Лесна за Дистанционно Управление на Интелигентен Фен Полилей Домакински Акрилни Вентилатор на Тавана Лампа Модерна Детска Стая ABS Вентилатор Светлина за Спал?

ACLBLK Лесна за Дистанционно Управление на Интелигентен Фен Полилей Домакински Акрилни Вентилатор на Тавана Лампа Модерна

Оценка на продукта:
BGN 26.97

Сума
В магазина

● Този вентилатор на тавана е изработен от ABS-перката + акрил лампа + двигател от чисто медно-силициева стомана; използва нов вграден led източник на светлина, висока яркост, енергийно спестяване и защита на околната среда, със среден срок на служба 50 000 часа ● Съвременни вентилатори, осветление широко се използват за вили, за спални, всекидневни, трапезарии, коридори, кухни, хотели, офиси, библиотеки, кафенета. ● Тих и мек вятър, който по време на спокоен сън : Потискане на по-ниска честота на тихо и удобно, леко, като шепот, с ниско децибелом, не се отразява на живот и почивка. ● Интелигентен дистанционно управление : настройте времето за пускане в ефир, спокойно попадат заспал, след земните, удовлетворяйте различните нужди на всекидневния живот в светлина и переключайтесь между монтиране на горивото и дистанционно управление с един бутон. ● Моля, бъдете сигурни в покупката!Този продукт е сертифицирана от UL / CE.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще се свържем с вас в рамките на 12 часа. ● Този вентилатор на тавана е изработен от ABS-перката + акрил лампа + двигател от чисто медно-силициева стомана; използва нов вграден led източник на светлина, висока яркост, енергийно спестяване и защита на околната среда, със среден срок на служба 50 000 часа. ● Съвременни вентилатори, осветление широко се използват за вили, за спални, всекидневни, трапезарии, коридори, кухни, хотели, офиси, библиотеки, кафенета. ● Тих и мек вятър, който по време на спокоен сън : Потискане на по-ниска честота на тихо и удобно, леко, като шепот, с ниско децибелом, не се отразява на живот и почивка. ● Интелигентен дистанционно управление : настройте времето за пускане в ефир, спокойно попадат заспал, след земните, удовлетворяйте различните нужди на всекидневния живот в светлина и переключайтесь между монтиране на горивото и дистанционно управление с един бутон. ● Моля, бъдете сигурни в покупката!Този продукт е сертифицирана от UL / CE.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини