• New
Калъф DJSOK, съвместим с Samsung Galaxy S23, с фигура на танцьорка във формата на черепа и скелета, за момчета и момичета, модерен дизайн [Тестван върху спад от 6 фута], устойчив ?

Калъф DJSOK, съвместим с Samsung Galaxy S23, с фигура на танцьорка във формата на черепа и скелета, за момчета и момичета,

Оценка на продукта:
BGN 5.85

Сума
В магазина

【Модерна технология за производство на】-Уникален дизайн на задната корица на своята практика за телефон е напълно съвместим с сега вход Galaxy S23-6,1 инчаВ него се използват най-добрите в света технологии за печат, за да направите телефона си по-ярък, свеж и запомнящ се начин. 【Нов дизайн】-Нескользящая летва-това е затрогваща дизайн, който може да бъде напълно съвместим с вашия сега вход Galaxy S23 диагонал от 6,1 инча и предпазва вашия телефон от подхлъзване, освен това, тя може да издържи тест за падане от височина 6 метра, така че е ок, дори и ако вашият телефон ще падне. Междувременно, на ръба на корпус 0,5 мм по-добра камера, по-надеждно предпазва фотоапарата / екрана от надраскване и напукване.Висококачествен материал TPU с отлична амортизация;. 【Уникален дизайн и печат】- Модерен дизайн на принт с великолепни шарки е съвместим с вашия телефон и ще даде своя чехлу индивидуален стил за момичета / за жените / за мъже / за момчетата.Идеално и като подарък на приятелката си, жена си, дъщеря си и приятели за рождения им ден или на почивка. 【Точен силует】 -Точно изрязване на дупки позволява достъп до всички бутони, всички пристанища, датчикам.Поддръжка на безжично зарядно устройство, без да махате сега вход за вашия Galaxy S23. 【Серията гаранция】Ако не сте напълно доволни от своя калъф за телефон, просто се свържете с нас за беспроблемного връщане без въпроси. 【Модерна технология за производство на】-Уникален дизайн на задната корица на своята практика за телефон е напълно съвместим с сега вход Galaxy S23-6,1 инча.В него се използват най-добрите в света технологии за печат, за да направите телефона си по-ярък, свеж и запомнящ се начин. 【Нов дизайн】-Нескользящая летва-това е затрогваща дизайн, който може да бъде напълно съвместим с вашия сега вход Galaxy S23 диагонал от 6,1 инча и предпазва вашия телефон от подхлъзване, освен това, тя може да издържи тест за падане от височина 6 метра, така че е ок, дори и ако вашият телефон ще падне. Междувременно, на ръба на корпус 0,5 мм по-добра камера, по-надеждно предпазва фотоапарата / екрана от надраскване и напукване.Висококачествен материал TPU с отлична амортизация;. 【Уникален дизайн и печат】- Модерен дизайн на принт с великолепни шарки е съвместим с вашия телефон и ще даде своя чехлу индивидуален стил за момичета / за жените / за мъже / за момчетата.Идеално и като подарък на приятелката си, жена си, дъщеря си и приятели за рождения им ден или на почивка. 【Точен силует】 -Точно изрязване на дупки позволява достъп до всички бутони, всички пристанища, датчикам.Поддръжка на безжично зарядно устройство, без да махате сега вход за вашия Galaxy S23. 【Серията гаранция】Ако не сте напълно доволни от своя калъф за телефон, просто се свържете с нас за беспроблемного връщане без въпроси.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини