• New
Вратите спирки SDGH Врата държач от неръждаема стомана за Тоалетна Стъклени Врати на Скритата Врата се набляга на кабинета Хардуер (Цвят: Бял-Плодов персик5)

Вратите спирки SDGH Врата държач от неръждаема стомана за Тоалетна Стъклени Врати на Скритата Врата се набляга на кабинета

Оценка на продукта:
BGN 39.41

Сума
В магазина

Не пробивайте, отсъждайте подобрения в дома, пробивайте, укрепване на стабилносттаВетрозащитный и устойчив на удари и предпазва крилото.Невидимото усвояването, перфорация / свободна перфорация, усвояването на стоки с двойно предназначение.Не прокалывайте, отсъждайте подобрения в дома, прокалывайте, укрепване на стабилността.Област на приложение : различни подови настилки и т., Материал : цинк сплав е Подходящ за шев на крилото : в рамките на около 5,5-15 мм Област на приложение : различни подови настилки и т. Стил : виж фигурата по-долу Тегло : около 95 г. Не пробиване, защитава подобрения в дома, пробиване, укрепване на устойчивостта.Ветрозащитный и устойчив на удари и предпазва крилото.Невидимото усвояването, перфорация / свободна перфорация, усвояването на стоки с двойно предназначение.Не прокалывайте, отсъждайте подобрения в дома, прокалывайте, укрепване на стабилността.Пакетът включва : 1 x уведомление на вратата ограничителе 1. Ако инсталирате стикер без перфорация, моля, използвайте я след закрепване в рамките на 24 часа. Е приемливо грешка при измерване на 1-3 мм. комплектът включва основен продукт, а снимките на други продукти са само за демонстрация.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини