• New
Velvet Хайвер, Предназначени за iPhone 13 Pro Max, калъф за жените [Тестван при падане от височина 10 метра] е Съвместим с MagSafe - Симпатичен магнитен калъф за вашия телефон - Защи?

Velvet Хайвер, Предназначени за iPhone 13 Pro Max, калъф за жените [Тестван при падане от височина 10 метра]

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

СЪВМЕСТИМОСТ : Предназначен за i Phone 13 Pro Max (диагонал на дисплея 6,7 инча), калъф не е подходящ нито за това как другите моделиРАЗРАБОТЕН В Ню Йорк : присъединете се към повече от един милион фенове в социалните мрежи, които харесват нашите красиви, но в същото време и защитни капаци с рисунки, изготвени от ръцете на нашите ню йоркскими художници през 2014 година. Най-високо КАЧЕСТВО : Използването на материали с най-високо качество и технология за лазерен печат, за да създаде зашеметяващ дизайн с такова качество, което ние ви каним да усетите разликата Velvet Хайвер.ПЪЛНА ЗАЩИТА : Удароустойчив корпус Firm Flex за целия корпус предпазва от падане благодарение на мека броня от TPU и твърда плоча от КОМПЮТЪР, а също и освобождаване на ръбовете на рамката за покритие на екрана и камерата. 1 година гаранция : да ви хареса или да го върнете в рамките на 30 дни за пълно възстановяване - това е нашето обещание, плюс получавате гаранция на производителя в една година, за допълнително спокойствие.СЪВМЕСТИМОСТ : Предназначен за i Phone 13 Pro Max (диагонал на дисплея 6,7 инча), калъф не е подходящ нито за това как другите модели.РАЗРАБОТЕН В Ню Йорк : присъединете се към повече от един милион фенове в социалните мрежи, които харесват нашите красиви, но в същото време и защитни капаци с рисунки, изготвени от ръцете на нашите ню йоркскими художници през 2014 година. Най-високо КАЧЕСТВО : Използването на материали с най-високо качество и технология за лазерен печат, за да създаде зашеметяващ дизайн с такова качество, което ние ви каним да усетите разликата Velvet Хайвер.ПЪЛНА ЗАЩИТА : Удароустойчив корпус Firm Flex за целия корпус предпазва от падане благодарение на мека броня от TPU и твърда плоча от КОМПЮТЪР, а също и освобождаване на ръбовете на рамката за покритие на екрана и камерата. 1 година гаранция : да ви хареса или да го върнете в рамките на 30 дни за пълно възстановяване - това е нашето обещание, плюс получавате гаранция на производителя в една година, за допълнително спокойствие.

Основни свойства

Избор на купувачи

Кухненски Дървени Подложки за горещи ястия, Топлоустойчива Поставка за горещи ястия/Тенджери/Купи/Заварочных манекени/Притежателите

BGN 10.70

【ПРЕДПАЗВА ПОВЪРХНОСТТА на】 : Дървени топлоустойчива накладки за прибори, които помагат за защита на п

Новини