• New
Количка за YGCBL, Средства за рециклиране на отпадъци, е Количка с две чекмеджета на колела за Здравно салон за Красота Spa, Кофа за събиране на сметта, Дизайн спирачки, 6

Количка за YGCBL, Средства за рециклиране на отпадъци, е Количка с две чекмеджета на колела за Здравно салон

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Сума
В магазина

☞Многофункционална количка за фризьорски салон : идеален за козметика, татуировщиков, майстори на продукти за грижа за ноктите, домашни любимци и други цели ☞ Универсална конструкция ролка, лесно се движи. ☞Конструкция на чекмедже спестява място. ☞Размер : 64,5 X44,5x98 см, 76x53x98 виж ☞Материал : Материал Abs, безопасен и нетоксичен, лесен за почистване. ☞Име на продукта : Кошница♢♦♦ Цвят : цвят на изображението.♢♦♦Опаковка : ♢♦♦ Кошница X1, (стоката на изображението на продукта не е включена в комплекта).♢♦♦ Забележка : ☞ Забележка : Размер се измерва ръчно, ще бъде малка разлика в размера, моля, обърнете се към самия обект, срокът за доставка е 10-15 дни.♢♦♦ Ръчно измерване, грешка 1-3 см, моля, разберете.♢♦♦ Ако една малка миризма е нормално, тя ще изчезне в рамките на два-три дни.♢♦♦ Поради осветление и лични различия в разбирането на цветове, ще бъде малка разлика в цвета, преобладават натурални цветове.♢♦♦ Полезни съвети : Ако сте получили неподходящ продукт или имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас незабавно, подкрепете няколко покупки.

Основни свойства

Избор на купувачи

1/24 Фигурка от смола Модел Представител на Научната фантастика Жена-Войн Набор от модели от смола в разглобено формата и неокрашенный-(p8-h16l)

BGN 17.77

Материал, който използваме, е световно признати висококачествена смола, фино формованная, нетоксичная �

Новини