• New
Острилка,tenwin Ръчна Острилка за Моливи Ръчна Манивела Острилка за Моливи Регулируема Острота за Молив 6,5-8 мм за Студенти Художници и Начална Училищна Канцеларски м?

Острилка,tenwin Ръчна Острилка за Моливи Ръчна Манивела Острилка за Моливи Регулируема Острота за Молив 6,5-8 мм за Студенти

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

? Ръчна острилка за моливи : Ръчна острилка за моливи, с манивела, автоматичен вход и изход на писалка, подходящ за моливи 6,5-8 мм, цветни моливи, карбоновых моливи и т ? Регулируема яркост : 10 видове на полето може да се коригира в зависимост от вашите различни нужди.Сменное нож от сплав може да удължи живота на острилки за моливи. ? Конструкция смилане на оловен : Кутия за събиране на чипове оборудван конструкция на двустранния оловен опесъчаване, както дебелина може да се регулира по желание чрез леко избърсване. ? Гуманизированный дизайн : Кутия за събиране на чипове с голям капацитет позволява да се избегнат проблеми с честото отхвърляне и да се спести много време. ? Чудесен подарък : Удобен за използване и лесен за експлоатация, идеално за деца, ученици, учители, художници и т. ? Ръчна острилка за моливи : Ръчна острилка за моливи, с манивела, автоматичен вход и изход на писалка, подходящ за моливи 6,5-8 мм, цветни моливи, карбоновых моливи и т. ? Регулируема яркост : 10 видове на полето може да се коригира в зависимост от вашите различни нужди.Сменное нож от сплав може да удължи живота на острилки за моливи. ? Конструкция смилане на оловен : Кутия за събиране на чипове оборудван конструкция на двустранния оловен опесъчаване, както дебелина може да се регулира по желание чрез леко избърсване. ? Гуманизированный дизайн : Кутия за събиране на чипове с голям капацитет позволява да се избегнат проблеми с честото отхвърляне и да се спести много време. ? Чудесен подарък : Удобен за използване и лесен за експлоатация, идеално за деца, ученици, учители, художници и т., Ръчна острилка за моливи : Ръчна острилка за моливи, автоматичен вход и изход на писалка, подходящ за моливи 6,5-8 мм, цветни моливи, карбоновых моливи и т. Регулируема яркост : 10 видове на полето може да се коригира в зависимост от вашите различни нужди.Сменное нож от сплав може да удължи живота на острилки за моливи.Конструкция смилане на оловен : Кутия за събиране на стърготини, снабден с двупосочна конструкция оловен опесъчаване, както дебелина може да се регулира по желание чрез леко избърсване.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини